2777
2789
عنوان

خواستگار نظامی دارم خودم قرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 19 پست
نظامیه دیگه فرقی نداره نظامی میشناسم بازنشست شده سرهنگم بود داره دنبال سوراخ موش مبگرده میگه اگه ات ...

خب اون اسکله گیریم اتفاقیم بیفته مملکت پلیس نمیخواد کی میخواد نظم اجتماعیو فراهم کنه ارتش نمیخواد کی میخواد از مرز هامون دفاع کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من نظامی خودم چادری نیستم شوهرمم خودش چادر دوست نداره سر کنم ولی کلا قبل ازدواج از طرف محل کار و حفاظت میان تحقیق خودتون و خانوادتون همه چیو استعلام میگیرن محل کار محل تحصیل خودت و خانوادت میان 

حقوقشونم بستگی به درجشون داره عزیزم

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

راجب اینکه گفتی توی مراسم ها باید با حجاب باشی اره واجبه من تو مراسم ها عبا میپوشم با روسری قواره ۱۴۰

یا کلا حتی رستورانهایی میریم که با فراجا قرار داد دارن هم باید حتما لباس بلند باشه یا چادر پوشید اصلا راه نمیدن اما در حالت عادی بخوای بری بیرون لباست کوتاهم باشه ایرادی نداره

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸