2777
2789
عنوان

خواستگار نظامی دارم خودم قرتی

741 بازدید | 19 پست

پسره تو نیرو انتظامی هست خواستگارمه منم ی دختریم اهل تیپ و آرایش در کل خیلی معتقد نیستم. این آقا پسر خودشون گفتن طرف چادری نباشه مهم نیست یعنی خودشون هم خیلی علاقه ب چادر ندارن. ولی خب من میترسم مشکل پیش بیاد ب هرحال ته تهش یکم مذهبی هست یا بخاطر شرایط کاریش. میخوام با پسره ی بار دیگه حرف بزنم فقط نمیدونم راجب چی حرف بزنم چه سوالایی بپرسم میشه راهنمایی کنید

مثلا راجب اینکه کارش شغلش اینه شاید بعدا تو مراسم های کاریش بخوام شرکت کنم باید چادر بندازم و..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با این موضوع ندارم

ولی زندگی با مرد نظامی سخته 

تو فامیل زیاد داریم کسایی که با نظامیا ازدواج کردن 

خیلی آدما خشک و جدی و بی منطقی هستن اکثرا و درآمدی هم ندارن 

خب همه این حرفای که اینجا زدی رو به خودش بگو 

ما نمیتونیم رو احتمال بهت توصیه ای بکنیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کاری با این موضوع ندارمولی زندگی با مرد نظامی سخته تو فامیل زیاد داریم کسایی که با نظامیا ازدواج کرد ...

درآمدشون چجوره؟؟؟ این خونه و ماشین داره میگه نمیزارم اب تو دلت تکون بخوره 

ماهی 10 / 15 تومنه فکر کنم 

10/15 تومن برای کسی که خونه و ماشین داره بد نیست 

ولی به این فکر کن که بچه دار میشید و خرج بچه خیلی زیاده 

اونوقت این حقوق دیگه کفاف نمیده

تا اونجا که من میدونم نهایت سی تومن بگیره چطور میخواد آب تو دلت تکون نخوره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
سپاه شاید ولی پلیس و ارتشی اینجوری نیست چون یه چیز بین المللیه

نظامیه دیگه فرقی نداره  نظامی میشناسم بازنشست شده سرهنگم بود داره دنبال سوراخ موش مبگرده میگه اگه اتفاقی بیفته کارم تمومه