2777
2789
سریال با محتوای تخیلی و مسخره

اشغاله کلا

جم انقدر فیلماش بد نیست ک این بی بندوباری رو نشون میده

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ..ولی برعکسش هم هست که شوهرت دوستتو ول نکن .تا علاقمند بشه

دیگه حالا هرمدلش مهم نیست مهم نتیجه ی کاره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این که اکثر مردا خیانت میکنن باید ریشه یابی شه از چیهتربیت غلط قدیمیا؟راحت بدست اومدن ی سریا؟بال و پ ...

تنوع طلبی و کمبود داشتن 

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️

اشغاله کلاجم انقدر فیلماش بد نیست ک این بی بندوباری رو نشون میده

دقیقااا.

کجای جامعه.

ی مادر راحت بچشو گذشت رفت..

جالب اینکه ی کاربر چنان از آبان طرفداری میکرد.میگفت امیرو نبخشید راهش رفت

این که اکثر مردا خیانت میکنن باید ریشه یابی شه از چیهتربیت غلط قدیمیا؟راحت بدست اومدن ی سریا؟بال و پ ...

دیدگاه جامعمونه عزیزم، چقد تو همین فیلم و سریالا راحت خیانت و هیزی مردا رو نشون میدن و باهاش طنز میسازن، نمونه‌ی اخیرش فیلم سینمایی هتل چقدم چرت بود

ن بعضیبگو همشونخلقتشون اینه

خداروشکر مرد افریده نشدم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تنوع طلبی و کمبود داشتن

همشون؟خب همون دیگه این کمبود و تنوع طلبیشون ازکجا میاد

ب هرحال بفهمیم برا نسل بعد ب درد میخوره

دقیقااا.کجای جامعه.ی مادر راحت بچشو گذشت رفت..جالب اینکه ی کاربر چنان از آبان طرفداری میکرد.میگفت ام ...

خب اموزش غلط ب خانوماس دیگه

همین فیلم چ پیامدای بدی رو خواهد داشت خدا می دونه

همشون؟خب همون دیگه این کمبود و تنوع طلبیشون ازکجا میادب هرحال بفهمیم برا نسل بعد ب درد میخوره

تو ذاتشونه...

قسم می خورم..

الان هم بیشتر اقایونی که خیانت نمی کنن هم از ترس ابروشونه

وگرنه خیانت می کردن

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دیدگاه جامعمونه عزیزم، چقد تو همین فیلم و سریالا راحت خیانت و هیزی مردا رو نشون میدن و باهاش طنز میس ...

میگم ک فیلمسازیمونم داره بجاهای بدی میره

روابطو راحت و ازاد کردن و ب اسم روشنفکری چ چیزا ک پیش نمیاد

فیلمام ک بدتر عادی سازی میکنن

اشغاله کلاجم انقدر فیلماش بد نیست ک این بی بندوباری رو نشون میده

همینو بگو

این زنِ اونو میخواد اون‌یکی زنِ یکی دیگرو

این یکی تو نخ شوهرِ اونیکیه و و و 🤦‍♀️😂

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

همشون؟خب همون دیگه این کمبود و تنوع طلبیشون ازکجا میادب هرحال بفهمیم برا نسل بعد ب درد میخوره

نظر شخصی من بود ، تنوع طلبی تو ذاته نمیشه کاریش کرد ، کمبود هم شامل خیلی چیزا میشه به هر حال توجیه میکنن دیگه

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️