2777
2789
عنوان

شماها چند کیلو هستید قدتون چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=378989276]اشکال نداره یکماه شروع کن به خوردن صبحانه های مقوی و میان وعده برمیگرده [/QUOTE مثل ...

غلات صبحانه از اینا ک با شیر و عسل و‌موز میخورن

دانه چیا بگیر بریز توی شیرکاکائو یا شیر توش عسل بریز بخور 

تخم مرغ آبپز

سینه مرغ آبپز

میان وعده شیک بخور کلا چیزای پروتئین دار و کالری رو ب بالا هرچی باشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

قند و شکر لبینیات یک ساله حذف کردم

عهه اما عسل ک قند طبیعی 

باید قند مصنوعی حذف کنی 

آب میوه های طبیعی با دانه چیا خیلی خوبه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

170قد

80وزن

اضافه وزن دارم‌😔😔

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
چرااااا

خونه بابام خیلی می‌خوردم برام زیاد می‌خرید

شوهرم نخر نیست ولی اهمیت نمیده به خوراک من

مثلاً سه تا بارداری و شیردهی داشتم دریغ از یه مورد که بگیره برای تقویت من

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

وای دقیقا منم.از من بزرگترن اما از من کوچیکتر میزنه قیافشون.کلا خونوادشون همه لاغر و مانکن فقط من تو ...

احتمالا همین خواهر شوهرا محرک ما میشن برای لاغری🥴😂

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...