2777
2789
عنوان

اضافه وزن دارم میخوام بترکم

119 بازدید | 19 پست

بچه ها من بعد عروسیم از ۶۷ کیلو شدم ۷۳.در حال انفجارم.میخوام رژیمو شروع کنم از خودم بدم میاد دیگه.از شنبه هم باشگاهو شروع میکنم.اما من کلا اگه در روز یا دوروز درمیون کاکائو نخورم انگار واقعا میخوام دیونه بشم.انگار مث یه معتادی که بهش مواد نمیرسه همش تمرکزم بهم‌میریزه.پیشنهاد میدید چی جایگزینش کنم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی داری شکلات میخوری متمرکز باش روی خوردنت مثلا 5 ثانبه قبلش مکث کن بگو ایا واقعا من این کاکائو رو دوست دارم یا فقط دلم میخواد یه چیزی بخورم تا احساس ناراحت یو هیجان و اضطراب و خشمم رو کنترل کنم. میبینی 90 درصد مواقع یه عادته و دلت واقعا اینو نمیخوادش

اگرم دلت خواست یه دونه بردار و وقت یداری میخوری قشنگ بوش کن بعد حسش کن و با هر گازی که میزنی از خوردنش لذت ببر

نه اینکه مثلا داری تو گوشی تایپ میکنی یه شکلات بگذاری دهنت...متمرکز باش روی خوردنت

دقیقا تو حالت عادی کم غذا میخورم اما همین که به خودم میگم دیگه رژیم شروع کنم انگار بدنم دیونه میشه

چون شما پرخوری هیجانی داری و ذهن خیلی زرنگ و باهوشه همینکه اسم محدودیت میاد مدام داری به شکلات فکر میکنی و انگار ازت میخوان بگیرنش..اصلا اسم رژیم رو فراموش کن 

چون شما پرخوری هیجانی داری و ذهن خیلی زرنگ و باهوشه همینکه اسم محدودیت میاد مدام داری به شکلات فکر م ...

اره دقیقا.دوس دارم همع چیو در یه لحظه بخورم تموم شه.مثن اگه یه پفک باز میکنم دلم میخواد کامل تمومش کنم حتی اگه گشنم نباشه.بقول شما هیجانیه

تاثیر داره؟میتونم بپرسم شما وزنتون چنده

اره داره عزیزم ...باید وقتی غذا میخوری یا هر چیزی حواست به اون کار باشه و هیجانی نخوری ...کاملا اون لحظه رو حسش کن. من با این روش دارم الان پیش میرم و یک کیلو تو یه هفته بدون احساس قحطی کم کردم این روش رو تازه در پیش گرفتم 7 روزه تازه داره میشه 7 روز ولی ذره ای احساس زندانی بودن و رژیم داشتن نمیکنم

بدترین چیز اینه که ذهن بپذیره قراره محدودیت براش ایجاد کنی.

دقیقا

رم میکنه اصن 😃

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

اره دقیقا.دوس دارم همع چیو در یه لحظه بخورم تموم شه.مثن اگه یه پفک باز میکنم دلم میخواد کامل تمومش ک ...

شما دقیقا شبیه منی..مثلا نیم کیلو شیرینی رو بدون اینکه دلم واقعا بخوادش قادرم بخورم..اصلا همه چیز یا صفر یا صد..یا رژیم میگیرم کتو و اینقدر لب به شیرینی نمیزنم عین قخطی زده ها میشم یا رها میکنم و دو برابر وزنم میاد و بر میگرده

شما دقیقا شبیه منی..مثلا نیم کیلو شیرینی رو بدون اینکه دلم واقعا بخوادش قادرم بخورم..اصلا همه چیز یا ...

دقیفا منم.اصلا نمیفهمم ادما چطور میگن میل ندارم.من سیرم باشم بازدلم میخواد غذا بخورم.پدر معدم در اومده😖