الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بچم سی و هشت هفته بدنیا اومد با القای زایمان. اما قبل زایمان که سونو رفتم بهم گفتن نگران نباش بچه کامل رسیده و فقط کم وزنه و ریه و باقی بدن درست رشد کرده. شما هم نگران نباش عزیزم توکلت به خدا باشه. ان شاالله سالم و کامل بدنیا میاد و بغلت میگیریش... فکر نکنم بزارن دستگاه اما دستگاه هم بزارن برای کمک به رشدشه و ان شاالله ریه اش کامل شده و نیاز به دستگاه نداشته باشه. اصلا استرس له خودت نده عزیزم
اره زدن چون خواهرم توي ٥ يا ٦ ماه فهميد سرطان داره دكتر گفت بايد شيمي درماني بشه اما هواهرم قبول نكرد توي بارداري شيمي درماني شه و براي همين زودتر سزارين كردن كه درمانشو شروع كنن و امپول تشكيل ريه هم زدن
بله درست میگین ولی منظورم این بود اون دو سه هفته ای که فاصله داره اندازه ، رو رشد بچه تاثیر داره شما هم گفتی دو سه هفته قبلش براتون امپول ریه زدن تا ریه اش زودتر کامل بشه پس نگران نباش ان شاالله از اون موقع تا الان کامل سده و ان شاالله مشکلی نداره توکلتون بخدا باشه