2777
2789

این روزا بچه‌ها خیلی به موبایل و تلویزیون وابسته شدن. شما چطور تونستید بچه‌هاتون رو از این دستگاه‌ها جدا کنید؟ چه روش‌هایی جواب داد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موبایل براش فراهم نمیکنم و به هیچ وجه اجازه نمیدم حتی با گوشی من یا پدرش بازی کنه (بچه ندارم)

برای تلویزیون هم باید هر روز وقت کارتون داشته باشین

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

نه متاسفانه.. چون تنهاس تو خونه آپارتمانی خب مجبوره ببینه

حالا بهار و تابستون خوبه روزی دو سه ساعت دارم میبرمش ، ورزش میبرم  

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

نه متاسفانه.. چون تنهاس تو خونه آپارتمانی خب مجبوره ببینهحالا بهار و تابستون خوبه روزی دو سه ساعت دا ...

اتفاقا تو خونه آپارتمانی بدتره ک گوشی بدید...

تمام انرژی ش از دیدن کارتون و بازی جمع میشه به صورت رفتارهای هیجانی و لجباز گونه بروز پیدا میکنه... 

تنها راهش این هست که وقتشون را با کار دیگه ای پر کرد (کلاس های متفرقه مثلا ورزشی یا هنر و موسیقی، پارک رفتن، بازی خانوادگی مثلا شطرنج یا بازی های دیگه، یا حتی ک گرفتن از بچه در آشپزی)  و همینطور گذاشتن یک حد و مرز برای میزان استفاده به عنوان قانون در خانواده  و پایبند بودن با این قانون

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اتفاقا تو خونه آپارتمانی بدتره ک گوشی بدید...تمام انرژی ش از دیدن کارتون و بازی جمع میشه به صورت رفت ...

خب راهی برای سرگرمی نیست، یه ساعت باهاش بازی میکنم، یه ساعتم خودش خودشو سرگرم می‌کنه بقیش حوصله سر می‌ره ،۶ ماه اول سال خوبه بیرون میبرمش ولی ۶ ماه دوم بیرونم نمیشه برد

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️