2777
2789
عنوان

سوپرایز با تیپاکس🫠

93 بازدید | 11 پست

بچه هااا میخام واسه یکی کادو بفرستم با تیپاکس سوپرایز بشه یه شهر دیگه، بعد ازم آدرس طرف رو ک نمیخان درسته؟ فقط باید شماره طرفو بدم که بهش زنگ بزنن بره بگیره اره ؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

خوش بحالش

؛(

منو‌جز خدا سوپرایز نکرد اونم از اون‌سوپرایزایی فرو کردنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خوش بحالش؛(منو‌جز خدا سوپرایز نکرد اونم از اون‌سوپرایزایی فرو کردنی

عزیزممم،نگو اینطوری خدا برات ب موقعش خیلی خوب برات می‌کنه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آدرس‌میخان معمولا اگه تلفن جواب نده، ولی نهایتا بگو اگر جواب نداد برگشت بزنید

آخه آدرس دقیقشو نمی‌دونم اگه ازشم بپرسم خیلی ضایع میشه.

بهشون بگم فقط شماره بزنید اگه نیومد بگیره برگشت بزنید قبول میکنن عزیزم؟

آخه آدرس دقیقشو نمی‌دونم اگه ازشم بپرسم خیلی ضایع میشه.بهشون بگم فقط شماره بزنید اگه نیومد بگیره برگ ...

من یه بار برا تولد دوستم اینکارو کردم ولی یه کلیلتی از آدرسشونو متوجه شده بودم نوشتم و اونجا شهر کوچیکی بود و مامور تیپاکس متوجه آدرس شده بود چون زیاد بسته سفارش میداد. شما هم استان و شهر رو بنویس نهایتا و از اینجا هماهنگ کن که بسته هدیه ست و ادرس دقیقی نداری ازش و خودش میاد تحویل میگیره. شماره طرف مقابلو بنویس نهایتا نرسه دستش برگشت میزنن بسته رو . ولی ازشون هم سوال کن بگو برگشت میزنین یا نه

من یه بار برا تولد دوستم اینکارو کردم ولی یه کلیلتی از آدرسشونو متوجه شده بودم نوشتم و اونجا شهر کوچ ...

مرسییی عزیزم ❤️ امیدوارم ازم آدرس دقیق نخوان.

آخه بدبختی طرفمم شماره ناشناس بزور برمیداره😂باید از قبل یه هماهنگی کوچیکی کنم که آقا بردار هرکی بهت زنگ زد نمیخورنت کهههه

عزیزممم،نگو اینطوری خدا برات ب موقعش خیلی خوب برات می‌کنه🥲

چه میدونم‌شاید  حکمت زندگیه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چه میدونم‌شاید حکمت زندگیه

عزیزم ناامید نباش.

اگه معجزه ای یا اتفاق خوبی از اطرافیانت برات رقم نمیخوره خودت دست بکارشو کارایی ک دوست داری رو برای خودت بکن

عزیزم ناامید نباش.اگه معجزه ای یا اتفاق خوبی از اطرافیانت برات رقم نمیخوره خودت دست بکارشو کارایی ک ...

گلم من عشق و‌حالامو دارم

فقط دیگه از خدا و‌بنده اش انتظاری ندارم؛)