بچه هااا میخام واسه یکی کادو بفرستم با تیپاکس سوپرایز بشه یه شهر دیگه، بعد ازم آدرس طرف رو ک نمیخان درسته؟ فقط باید شماره طرفو بدم که بهش زنگ بزنن بره بگیره اره ؟
منوجز خدا سوپرایز نکرد اونم از اونسوپرایزایی فرو کردنی
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه بار برا تولد دوستم اینکارو کردم ولی یه کلیلتی از آدرسشونو متوجه شده بودم نوشتم و اونجا شهر کوچیکی بود و مامور تیپاکس متوجه آدرس شده بود چون زیاد بسته سفارش میداد. شما هم استان و شهر رو بنویس نهایتا و از اینجا هماهنگ کن که بسته هدیه ست و ادرس دقیقی نداری ازش و خودش میاد تحویل میگیره. شماره طرف مقابلو بنویس نهایتا نرسه دستش برگشت میزنن بسته رو . ولی ازشون هم سوال کن بگو برگشت میزنین یا نه
عزیزممم،نگو اینطوری خدا برات ب موقعش خیلی خوب برات میکنه🥲
چه میدونمشاید حکمت زندگیه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
عزیزم ناامید نباش.اگه معجزه ای یا اتفاق خوبی از اطرافیانت برات رقم نمیخوره خودت دست بکارشو کارایی ک ...
گلم من عشق وحالامو دارم
فقط دیگه از خدا وبنده اش انتظاری ندارم؛)