2777
2789

خواهشششش میکنم جبهه نگیرید و بد بیراه نگید میدونم جو سایت ضد خواهرشوهراس ولی خب صحبتمو پای بدجنسی نزارید

من دوتا داداش دارم یکیش ازدواج کرده یه پسر داره یکیشم تازگیا انشالله قراره ازدواج کنه سرو سامون بگیره

من خیلی خوشحالم بابت این اتفاق یجورایی خیالم از بابتش راحت میشه میدونم دیگه یه خونه زندگی برا خودش داره یه دختر خوب قراره بیاد توی زندگیش

ولی مسئله ای که ناراحتم میکنه تنهایی خودمه من با داداشام خیلی رفیق بودم خیلی محبت و اینا میدیدم اون یکی که ازدواج کرد کلا دیگه رفت و غیب شد حتی دانشگاه شهردورم بودم زنگ نمیزد حالمو بپرسه خانومش هم واقعا واقعا بدجنسه حتی یبار که مریض بودم و مجبور بودم برم شهرشون و جایی نداشتم گفتمش هفته دیگه عمل دارم میام شهرتون گفت لطفا خونه ما نیا یا مثلا تفریح خانوادگی میرفتیم میگفت تو سرخر شدی ینی قشنگ همین جمله رو میگفت منم کلا ارتباطم رو باهاش قطع کردم در حد سلام علیک وقتی میاد خونمون خوبم ازشون پذیرایی میکنم تا برن همین ...

حالا این داداشمم ازدواج بکنه حس میکنم دیگه کسی رو ندارم میگم اون دوتا عروس باهم میوفتن خوب میشن من تنها میمونم حتی تو جمع خانواده خودم خیلی ناراحتم بابت این موضوع کاش یه خواهر داشتم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشخاصی که ازدواج میکنن درست خیلی شرایطشون فرق میکنه ولی یجور غریبه میشن با خودت میگی این قبلا با من ...

خیلی هم برام مهم نیستا همش میگم مهم ارامش برادرامه

ولی به نظرم خودمم دیگه باید ازدواج کنم

به مامانم گفتم اگه ازدواج کردم کلاهمم بیوفته پیشتون برنمیگردم بردارم🤣