2777
2789

لطفا تا اخر بخونید و کمک کنید .  

بچه ها از مدرسه داشتم برمیگشتم  یه بچه گربه خیلی ریز دیدم خیلی کوچولو بود اصلا نمیتونست راه بره چشاشم هنوز باز نشده بود فقط یه صدای ارومی داشت اصلا خیلی ریز بود اولش فکر کردم موشه 

کناره خیابون بود خیلی دمه دست بود اون اطرافو گشتم هیچ گربه دیگه ای نبود اونجا هم پره ادم بود به خصوص اینکه یه مدرسه ابتدایی هم هست اونجا ترسیدم نکنه بچه ها بیان بکشنش یا ماشینی چیزی بش بزنه گرفتم دست اوردم خونه مامانم عصبانی شد گفت باید بذاری سره جاش چرا از مادرش جداش کردی و فلان منم گفتم اونجا میذاشتمش میمرد قطعا...

خلاصه که دوباره مادرم اونجا بردم گفت بذارش همون جایی که بوده  رفتم دیدم یه صدایی میاد نگاه کردم دیدم 4 تا  گربه دیگه هم اون اطراف هستن  اوناهم خیلی ریز بودن نزدیک همون جا بودن یه پارچه کوچولو هم روشون بود  ولی داشتم میومدم نبودشون حتما اوناهم اولش رو خیابون بودن یه نفر گذاشتتشون اون گوشه خلاصه که منم گذاشتمش اونجا ولی چشم اب نمیخوره مامانشون بیاد...

خیلی نگرانشونم حتی اونقدر کوچولوعن که باید با سرنگ شیر دهنشون کنی 

الانم برگشتم خونه ولی فکرم پیش اوناست میترسم مادرشون نیاد یا گربه ی دیگه بکشتشون یا چند تا بچه بکشنشون یا از گشنگی و تشنگی بمیرن...

خیل اعصابم خورده 

بچه ها  بنظرتون چیکار کنم ؟

بنظرتون مادرشون برمیگرده؟

اخه واقعا وسط خیابون بودن...

الانم کناره پیاده رو هستن

یه کارتون گذاشتم جلوشون که معلوم نباشن ولی بازم صداشون میاد زیادی نگرانشونم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییییی الهی

ترو خدا بهم بگو چیکار کنم امشب خوابم نمیبرههههه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

من خودم گربه داشتم

گذبه که زایمان میکنه نباید دست بزنی بهش اگه نه مادرش بهش شیر نمیده

من نمیدونستم اینو و چهار تا بچه گربم مرد جلو چشمم

خودم با سرنگ شیرخشک بدون لاکتوز میدادم😞

قلبم گرفت الان که یادم اومد😞

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

ای جاااانم من عاشق بچه گربمم😍😍کاش میتونستیم نفری یدونه بیاریم نگهداریم خدااا🙀🙀

اره...

من شده خودمم میکشتم ولی میاوردمش خونه فقط اینکه مامانم گفغت از مادرش جداش نکن باعث شد برشگردونم ولی واقعا فکر نکنم برگرده

اره...من شده خودمم میکشتم ولی میاوردمش خونه فقط اینکه مامانم گفغت از مادرش جداش نکن باعث شد برشگردون ...

اگه نزدیکه باز برو یه سر بزن بهشون ولی اگه مادرشون نیومده باشه چی؟🥺🥺

🩷🌸

روحیات لطیفت ب زندگیت صدمه میزنه.خدا مراقبشون هست.از فکرشون در بیا.منم مثل تو بودم الان بیماری اعصاب ...

نمیتونه برای جون ادما یا حیوونا روحیاتمو سخت کنم...

همه چیزم نمیشه به خدا بسپاری

اگه از گرسننگی بمیرن خودمو مادرشونو نمیبخشممم

روحیات لطیفت ب زندگیت صدمه میزنه.خدا مراقبشون هست.از فکرشون در بیا.منم مثل تو بودم الان بیماری اعصاب ...

دقیقا من به خاطر حیوان دوستیم خیلی عذاب میکشم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من خودم گربه داشتمگذبه که زایمان میکنه نباید دست بزنی بهش اگه نه مادرش بهش شیر نمیدهمن نمیدونستم این ...

ینی چی که شیر نمیده 

بیخود کردههههه

بخدا میمرم چزیشون شههههه

الان من چیکار کنم تروخدا راهکار بده

اگه حیاط تون بزرگه بیار تو حیاط تا یه کم قوت بگیرن نگهداری شون کن.

مامانم نمیذارهههه میگه مادرشون برمیگرده

چیکار کنم بنظرت

بنظرت برمیگرده یا نه؟