2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده

اره هیچ پیشرفتی ندارم هرکار میخوام بکنم منفیاشو میبینم از وضعیتم زاضی نیستم از هر تلاشی هم که میکنم راضی نیستم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

اره هیچ پیشرفتی ندارم هرکار میخوام بکنم منفیاشو میبینم از وضعیتم زاضی نیستم از هر تلاشی هم که میکنم ...

منم دقیقا همینم اما خیلی ذهن مثبت تو زندگی تاثیر داره به عینه دیدم اونایی که ذهنشون مثبته چقدر پیشرفتاشون چشمگیره

منم دقیقا همینم اما خیلی ذهن مثبت تو زندگی تاثیر داره به عینه دیدم اونایی که ذهنشون مثبته چقدر پیشرف ...

یعنی چی چجوری ذهنشون مثبته؟!

یعنی چی چجوری ذهنشون مثبته؟!

یعنی اتفاقات زندگی رو به مثبت ترین حالت ممکن بهش نگاه میکنن وقتی برای یه کاری تلاش میکنن انرژیشون مثبته که موفق میشن تو درس کار زندگی ازدواج همه چیز

یعنی اتفاقات زندگی رو به مثبت ترین حالت ممکن بهش نگاه میکنن وقتی برای یه کاری تلاش میکنن انرژیشون مث ...

درسته 

ممنون🙂♥️

تمام فرصتای زندگیمو همینجوری سوزوندم از بس ناراضی بودم

درسته ممنون🙂♥️تمام فرصتای زندگیمو همینجوری سوزوندم از بس ناراضی بودم

ان شاالله از این به بعدش برات خوب باشه 

به نظرم باید دنبال راه های پاکسازی ذهن باشیم 

اگه مشاوره بری فکر کنم خوب باشه من خودم شرایطش نیست حضوری اما ۱۴۸۰ مشاوره تلفنی رایگانه و فقط هزینه شارژ ازت کم میشه

ان شاالله از این به بعدش برات خوب باشه به نظرم باید دنبال راه های پاکسازی ذهن باشیم اگه مشاوره بری ف ...

باشه ممنونم از راهنماییت♥️🙂