2777
2789

در معرض خطر عفونت ادراری و مشکلات کلیوی قرار میگیره میتونی از چندتا دکتر اورولوژی پرس و جو کنی

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
دلیل برگشت اون پست بوده؟

جان؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنین برای این‌چیرا باید برین از پزشکان تحقیق کنین نه تو نی نی سایت و تو مطالب گوگل. . من اگه ...

از یه پزشک جراح متخصص سوال کردم گفت اگه خودتون مشکلی بااین قضیه ندارین مشکلی ایجاد نمیکنه واز یک پزشک داروساز که آشنامون بود سوال کردم گفتن اصلا اینکارو صحیح نمیدونن فقط میخاستم از تجربیات دوستان استفاده کنم یا حداقل نظر چند آقا رو بدونم که همه فقط اسم خدا و پیغمبر رو آوردن والا اینقدر آدم رو ترسوندن که اگه ختنه نکنی چنان میشه فلان میشه که بیشتر دودل شدم 

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
در یک تحقیق ، پژوهشگران در کنیا از ۲۷۸۴ مرد بزرگسال فعال از لحاظ جنسی درباره کارکرد ، لذت و ارضای جن ...

ممنون از نظر دهی تون

الان همه دنیا سرطان الت دارن؟نخیر یه زن هم ختنه نیس اگه بهداشت رو رعایت نکنه احتمال اینکه سرطان رحم ...

باشه نمیخواد بزنی 

ختنه نکن هر جور میلته 

تهش فوقش عذاب وجدان میگیری

کاربر جدید نیستم...   :) 

اسی گفتی دنبال دلیلی تا صبح میشه برات مقاله فرستاد ولی شما بیشتر دنبال دلیلی که مطمئن بشی انجامش ندی

خب چرا دنبال دلیل نمیگردین که ختنه نکردن خوبه مگه پرسیدن عیبه

من چند تا فرستادم ولی فرمودن مافیای داروعه💀

چرا روی ختنه نکردن زوم نمیکنید مقاله پیدا کنید که چرا ختنه نکنیم مگه پرسیدن عیبه

اره اخه میدونی از زمان پیامبر مافیای دارو وجود داشته😂😂😂

بنده هم گفتم پیامبر میتونه نسخه واسه عرب ها پیچیده باشه که هم آلت بزرگتری دارن و هم شهوت بالاتری نسبت به ایرانیا چرا ما به خودمون بگیریم

بنده هم گفتم پیامبر میتونه نسخه واسه عرب ها پیچیده باشه که هم آلت بزرگتری دارن و هم شهوت بالاتری نسب ...

خب اشتباهت همینه دیگه 

فکر میکنی فقط پیامبر اسلام گفته 

در صورتی که از قبل از اسلام در کشور های مختلف و متمدن و حتی توی دین یهود هم ختنه هست 

فقط مخصوص عرب ها نبوده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از لحاظ پزشکی اون پوست برای شکم مادر و دوران جنینی نیاز هست ولی بعد از تولد باعث تجمع باکتری میشهمن ...

کاش همه مثل شما قشنگ نظر بدن تابقیه هم استفاده بکنن این تاپیک رو قراره خیلیا ببینن من نظرمو به کسی تحمیل نکردم میخاستم به یه نتیجه برسم و یه جمع بندی کلی بکنم ممنونم

امر به این مهمی رو مگه تو قران دربارش چیزی نوشته شده خدایی که ناقص افریده چرا دربارش حرفی نزده

متوجه نمی‌شم یعنی چی خدایی که ناقص افریده؟

حضرت علی (ع) فرموده‌اند: «فرزندان خود را در روز هفتم ختنه کنید و هیچ‌گاه گرما و سرما شما را از این عمل باز ندارد، زیرا ختنه مایه طهارت و پاکی جسم است»

این یه حدیث از امام علی که اشاره کردن به این موضوع.

در یه حدیث دیگه امام کاظم گفتن این رسم بوده که در روز هفتم ختنه کنن و اگه حالا یه مدت دیر بشه مانعی نداره. ولی هیچ کجا نوشته نشده کلا ختنه نکنید.

از بعد علمی هم بررسی شده ولی بنده مطالعه نکردم عزیزان دیگه اشاره کردن بهش.

خب اشتباهت همینه دیگه فکر میکنی فقط پیامبر اسلام گفته در صورتی که از قبل از اسلام در کشور های مختلف ...

عزیز دلم قبل از اسلام هم فقط در عربستان و قبایل آفریقایی انجام میشده در مصر هم بردگانشونو ختنه میکردن ولی چندین فیلسوف یونانی ختنه کردن رو قطع عضو میدونستن

عزیز دلم قبل از اسلام هم فقط در عربستان و قبایل آفریقایی انجام میشده در مصر هم بردگانشونو ختنه میکرد ...

اتفاقا همون مصر هم ختنه نشانه تمدن بوده و اصلا مربوط به بردگان نبوده

باستان شناسان در خصوص تاریخچه ختنه مردان و منشا آن اختلاف نظر هایی دارند. یک مصرشناس این گونه بیان می دارد که ختنه در حقیقت یکی از ویژگی های تمدن ۱۵ هزار سال پیش بشر است که از آن زمان تا کنون در سر تا سر جهان گسترش یافته است. اما برخی دیگر از محققان راجع به تاریخچه ختنه مردان نظر دیگری دارند. در واقع آنها بر این باور هستند که ختنه به طور مستقل از درون چندین تمدن مختلف نشأت گرفته است. با این حال، چیزی که به طور مشترک در یافته های این محققان دیده می شود این است که ختنه در خاور نزدیک، قسمت هایی از قبایل آفریقا، در میان مردم مسلمان هند و جنوب شرق آسیا، و نیز بومیان استرالیایی انجام می‌شده است. اولین مومیایی های مصری (۲۳۰۰ قبل از میلاد) ختنه شده اند و نقاشی های دیواری در مصر نشان می دهد که ختنه هزاران سال زودتر از آن نیز در میان انسان ها مرسوم بوده است. در برخی از قبایل آفریقایی، ختنه در بدو تولد انجام می شود. در جوامع یهودی، این مراسم در روز هشتم پس از تولد انجام می‌شود. در برخی دیگر از جوامع، این مراسم در اوایل دوران بزرگسالی به عنوان «آیین گذر» انجام می‌شود.

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

متوجه نمی‌شم یعنی چی خدایی که ناقص افریده؟حضرت علی (ع) فرموده‌اند: «فرزندان خود را در روز هفتم ختنه ...

بازم میگم شاید این نسخه واسه عرب ها بوده چون اندازه آلتشون بزرگ بوده و شهوت بالایی داشتن نه یک کره ای بیچاره که آلت های خیلی کوتاهی دارن حالا شما فکر کن عصب اون ناحیه و پوست اضافه رو بردارن که امکان داره عوارض زیادی داشته باشه