2777
2789

خسته شدم والا هرچی محبت میکنم محبت نمیگیرم

بخاطرش از مادرم دور شدم ۱۰ ساله تو شهر دیگه باهاش زندگی میکنم

بهش پیام میدم حالا هر پیامی واجب یا غیر واجب میبینه میخونه جواب نمیده

امروز گفتم چرا جواب نمیدی نمیبینی یا اهمیتی نداره

گفت اهمیتی نداره

تا حالا یه مسافرت دوتایی نرفتیم

هرجاهم بخواد یه موقع چند سال یه بار بره به مامان باباش میگه شماهم بیاین

همش یا سرکاره یا خوابه یا تو گوشی یا پیش پرنده هاش

باز قبلا داخل شهر یه بیرون میبرد 

الان نزدیک ۲ماهه خیلی سرد شده اصلا به فکر من و بچه نیست

حتی به نیاز جنسیمم توجه نمیکنه 

هر چقدرم پیش قدم میشم الان یه ماهه هی بهونه میاره

حس میکنم دوسم نداره😭

چرا یه دخترو با کلی آرزو میارن بدبختش میکنن آخه

اونم من که از بچگیم پدر نداشتم نه محبت پدر دیدم نه برادر داشتم

فامیلم هستیم از تمام شرایطم خبر داشت...

چقدر بعضی هاتون صبوری ن:من باشم زمین و زمان و بهم میدوزم: احساس میکنم همین صبوری و کوتاه اومدن و خوبی بیش از حد باعث میشه طرف های مقابل تون بعد چند سال فکر کنن چه خبره :هر کار ی کنن باز شما اونا رو میخواید 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش فاصله گرفتی یا سرد شدی امتحان کنی ببینی میاد سمتت یا نه؟؟چون اکثر مردارو زیاد محبت کردنی یا پیگی ...

هر دو روش امتحان کردم با اینکه من شخصیت وابسته ای دارم یه مدت با سختی پیگیرش نبودم ولی اصلا انگار وجود ندارم بهم اهمیت نمیده تو خونه همش اخماش تو همه انگار طلبکاره حرف نمیزنه...

چقدر بعضی هاتون صبوری ن:من باشم زمین و زمان و بهم میدوزم: احساس میکنم همین صبوری و کوتاه اومدن و خوب ...

همین بخدا همیشه من کوتاه اومدم یه موقع هم دعوا میکردیم با مادرش که حرف میزنم میگه اون اخلاقش اینجوریه تو کوتاه بیا

میگم بخدا ۱۰ساله دارم کوتاه میام،بچه هم دارم نمیتونم ازش بگذرم

دلم میخواد زندگیمو از نو بسازم اما....

هر دو روش امتحان کردم با اینکه من شخصیت وابسته ای دارم یه مدت با سختی پیگیرش نبودم ولی اصلا انگار وج ...

نمیخام چیز بدی بگم اما گوشیش رو چک کردی؟

ممکنه مثلا نیازشو با فیلم برطرف کنه یا هرچیز دیگ...میدونم چی میگی اما چند مدت عین خودش رفتار کن انگار وجود نداره

یه دکتری تو اینستا یه تکنیکی گفت اونو بهت میگم ایشالا ب کارت میاد...ببین میگف اگ میخای مردیو سمت خودت بکشونی سه چهار روز شایدم بیشتر...خیلی محبت کن بهش...بوسش کن بغلش کن ازش تعریف کن قربونت برم دورت بگردم و این حرفا...بعد چند روز سرد شو...اون حرفارو نزن فاصله بگیر و سرتو با خودت گرم کن...کتاب بخون تلوزیون ببین هرچیی...بعدش اون‌خودش میگ ینی چی شده سمتم نمیاد محبت نمیکنه؟؟ اینجاس ک خودش میاد جلو امتحان کن من امتحان کردم ج داد

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
نمیخام چیز بدی بگم اما گوشیش رو چک کردی؟ممکنه مثلا نیازشو با فیلم برطرف کنه یا هرچیز دیگ...میدونم چی ...

متاسفانه فیلم میبینه از اولش با خبرم اما نه اینکه باهاش خود.....کنه

ولی اهل خیانت نیست،نمیدونم فکرش درگیره یا چیه کاش حرف بزنه بگه بهم تا انقد پیله نکنم بهش حال منو خراب نکنه

مرسی که گفتی این روشم امتحان میکنم حالا..