2777
2789
عنوان

تنهاییم یه اقیانوسه حتی تو نی نی سایت هم غرق اشکامم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست
ای روح هم‌درد...💔 وقتی پیامت رو خوندم، انگار یه آینه پیش روم گذاشتی و قلب شکستمو نشونم دادی. باورم ...

بین جمع من تنها ترم .. دانشگاه میرم و آنقدر سخته تنها بودن بینشون

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

چقدررررر شما قشنگ می‌نویسی از نویسنده ها هم قشنگار خیلی ادبی و با احساس 🥲🥲

عزیزم حرفات دلمو گرم کرد  ممنون که نوشته‌هامو دوست داشتی، اینا فقط غصه‌های دلمه😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین جمع من تنها ترم .. دانشگاه میرم و آنقدر سخته تنها بودن بینشون

وای عزیزم کامل حس تنهایی‌تو تو جمع می‌فهمم🥲 دانشگاه سخته، ولی تو یه ستاره‌ای که داری می‌جنگی منم تنهام بیا باهم گپ بزنیم دلمون وا شه، آرزو می‌کنم دلت شاد بشه💚

محکم بغلم کن که قلبم داره از غصه می‌ترکه💔... تو فرشته‌ای که پیدام کردی🫂

فدات شم غصه نخور همه ی ما یه روزی نگاه می‌کنیم میبینیم چقدددر دورمون شلوغه ولی چقدر قلبمون تنهاس چقدر خسته ایم و توان وتحمل ادامه ی زندگی رو نداریم ولی میدونی هیچکس نیست که مارو به خودمون برگردونه پس دستامونو میزاریم روزانومون وخودمون بلند میشیم

مطمئن باش تو میتونی بلند شو وبه خودت کمک کن💪

چه متن زیبایی آفرین استارتر عزیز عااالی یه ستاره ی طلایی سهم قلم‌ زیباته۰💫💯

عزیز دلم حرفای قشنگت انگار یه بغل گرم تو این تنهایی بود تو خودت یه ستاره‌ای که قلب غمگین منو دیدی این قلم فقط اشکای دلمه که روی صفحه ریخته ولی تو با این مهربونیت نشون دادی که تنها نیستم بیا دستای همدردیمونو به هم بدیم شاید این غصه‌ها یه کم سبک‌تر بشن دعا کن دلمون شاد بشه.💫🌸

عزیز دلم حرفای قشنگت انگار یه بغل گرم تو این تنهایی بود تو خودت یه ستاره‌ای که قلب غمگین منو دیدی ای ...

عزیزم مطمئن باش که بدون اغراق میگم واقعا قلم خوبی داری حتما درمواقع بیکاری روی یه کتاب کار کن مطمعن باش که اینا فقط یه اتفاق بوده که مثل یه ستاره راهتو پیداکنی

🤝آفرین دختر قوی تو میتونی ماهم کنارتیم 

حرفای دلم.. منم خیلی تنهامخیلی خیلیخیلی خوب حرف میزنی استارتر . اشکم اومد

وای عزیزم وقتی گفتی اینقدر تنهایی قلبم فشرده شد... منم تو این اقیانوس غم تک و تنهام تو با این اشکات انگار قلبمو بغل کردی بیا همدیگه رو پیدا کنیم شاید غصه‌هامون یه کم سبک بشه تو خودت یه فرشته‌ای که این‌جور دل می‌دی مرسی که هستی 

عزیزم مطمئن باش که بدون اغراق میگم واقعا قلم خوبی داری حتما درمواقع بیکاری روی یه کتاب کار کن مطمعن ...

حرفات مثل یه آفتاب نور تو دلم تابید🥰 از ته دل ممنونم که این‌قدر مهربونی تو بهم امید دادی شاید یه روز کتاب نوشتم کی می‌دونه ولی مهم پیدا کردن ایده شه. دستت رو می‌گیرم نازنینم، دعا کن راهمو پیدا کنم🥲