2777
2789
عنوان

عمل تخمک کشی و ای وی اف

143 بازدید | 18 پست

سلام   میشه بگید از زمانی ک دارو میگیری برا انتقال تا روز انتقال چند روز طول میکشه؟؟؟ و چن بار باید سونو بریم؟؟؟

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

سلام بستگی داره مشکلت از چی باشه؟

و هر مرکزم فرق داره پروسش

برامن هر انتقال دوبار میرم سونو یکی روز دوم و یکی ی هفته بعد از اون و حدود ۱۶ سیکل میرم انتقال

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

سلام بستگی داره مشکلت از چی باشه؟و هر مرکزم فرق داره پروسشبرامن هر انتقال دوبار میرم سونو یکی روز دو ...

ما مشکلم همسرم بود ک رفتیم ای وی اف . تاریخ پریودمم همیشه میوفته اخرای ماه ک من بعد پریودم دوتا امتحان اخر دارم بعدش دیگه تموم میشه خواستم بدونم انتقالم میوفته بعد امتحانام یا ن ک الکی نخوام یه ماه دیگه برا دوتا امتحان بندازم عقب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مشکلم همسرم بود ک رفتیم ای وی اف . تاریخ پریودمم همیشه میوفته اخرای ماه ک من بعد پریودم دوتا امتح ...

منم مشکل از همسرمه چون خودم مشکلی ندارم فقط روز دو میرم برام سیکل انتقال شروع میکنن و ی هفته بعد میرم روز انتقالمو تعین میکنن که ۱۶ یا ۱۷ سیکلم میشه البته من جنین فریز دارم و سیکل پانچکر فرق داره 

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

منم مشکل از همسرمه چون خودم مشکلی ندارم فقط روز دو میرم برام سیکل انتقال شروع میکنن و ی هفته بعد میر ...

منم جنین فریز دارم . انتقال اولمم هست . بعد انتقال هم امپول داره؟🥲🥲🥲

منم جنین فریز دارم . انتقال اولمم هست . بعد انتقال هم امپول داره؟🥲🥲🥲

برامن که اره پروژسترون یک روز در میان چون سنمم بالاس هپارین هم هر روزمیزنم 

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

برامن که اره پروژسترون یک روز در میان چون سنمم بالاس هپارین هم هر روزمیزنم

هرچی بگن عیب نداره ولی متنفرم از امپول پروژسترون😭😭😭😭

من از دیروز سیکل برام شروع کردن برا انتقال سومم

من منتظرم امتحانای لعنتیم تموم بشه برم دکتر برا شروع داروها

هرچی بگن عیب نداره ولی متنفرم از امپول پروژسترون😭😭😭😭

متاسفانه پروژسترونو قبل انتقالم میدن برامن چند روز قبل انتقال ۲ روز یکو نیم بعد دوروز ۲تا میدن

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

متاسفانه پروژسترونو قبل انتقالم میدن برامن چند روز قبل انتقال ۲ روز یکو نیم بعد دوروز ۲تا میدن

وای خیلی بده خیلیییی بده من یبار دوتا باهم زدم تا دوماه نمیتونستم بشینم انقدررر ک درد داشت جاشم اندازه کف دست تا ۶ ماه کبود بود🤣 نمیشه بجا امپول شیاف بدن؟؟؟

وای خیلی بده خیلیییی بده من یبار دوتا باهم زدم تا دوماه نمیتونستم بشینم انقدررر ک درد داشت جاشم اندا ...

فکر کنم بشه،به دکترت بگو که برات سخته ،اگه صلاح بدونه اقلا بعد انتقال برات شیاف بده

من آذری یوخ.تورچَم تورچ