2777
2789

من فردا دخترم واکسن ۶ماهگی داره

دیروز سرما خورده بهش دارو اینا داد

تب نداره ولی سرفه داره هنوز که دکترش گفت تا ۷روز هست

الان بهداشت زنگ زدم میگه اگه تا فردا تب نداشت و بی حال نبود بیارش واکسن بزنه

تا کامل خوب نشده نبرش

خوب در مورد واکسنها تحقیق کن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه تا خوبه خوب نشده نبرش بهداشت دلش واسه بچه شما نسوخته ۱ هفتع اینور اونور هیچی نمیشه راجع ب سلامتی بچه‌ت ۱ درصدم ریسک نکن نبرش

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

عزیزم از من به شما نصیحت بی سوار ترین آدم ها در رابطه با مادر و کودک رو داخل بهداشت دیدم . هر چی گفتن مثل در و دروازه عمل کن فقط به دکتر اطمینان کن اونم دکتر خوبی که میشناسیش کدوم آدم عاقلی بچه ای که مریضه رو میگه بیا واکسن بزنم مگه معیار مقابله بدن با بیماری فقط تب هست .

گفت تب ندارع حالشم خوبه بیارش الکب عقب ننداز

شما میگی بچه دیروز سرما خورده!! 

تب نداشته باشه این مریضی الان تو بدنشه یه درصد احتمال بده واکنش بده! واجب نیست سر تایم خودش دقیق ببری ۱ هفتع ده روز عقب تر هیچی نمیشه ولی اینجوری!... 

من که یچم یه ذره سرماخورده بود نمیبردم ریسک نمیشه کرد

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
عزیزم از من به شما نصیحت بی سوار ترین آدم ها در رابطه با مادر و کودک رو داخل بهداشت دیدم . هر چی گفت ...

دکتر خودش گفت شنبه یا یکشنبه ببرش

نه فقط سوال کردمم همسرمم میگفت نبر