2777
2789
عنوان

مرد ایده ال و پول

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست

اینجور پسرا مدل هستن ، کارشو مثل بقیه مردا نیست که هر روز برن سرکار 

اینا ممکنه یه ماه کار نکنن ولی یه ماه هر روز سر فیلمبرداری و عکاسی باشن 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اینجور پسرا مدل هستن ، کارشو مثل بقیه مردا نیست که هر روز برن سرکار اینا ممکنه یه ماه کار نکنن ولی ی ...

می دونم عزیزم 

منظور من در حالت کلی بود نه اون شخص خاص 

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان واقعا امان از دست سوشال مدیا! الان با این سبک ویدیوها نه تنها دخترا ناراحت میشن که چرا همچین کسی رو تو زندگیشون ندارن بلکه خود اقایون هم صدبرابر بیشتر ناراحت میشن که چرا ازصبح تا شب باید جون بکنن و کار کنن و سختی بکشن یا چرا بابا و مامان ثروتمندی ندارن که هزینه هاشون تامین باشه.در کل فضای مجازی بیشترین تاثیری که داشته رو اعتماد به نفس و احساس ناکافی بودنه وگرنه من که تاثیر خوبی نمیبینم!

امان واقعا امان از دست سوشال مدیا! الان با این سبک ویدیوها نه تنها دخترا ناراحت میشن که چرا همچین کس ...

بستگی داره چه جوری به فضای مجازی نگاه کنی

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

امان واقعا امان از دست سوشال مدیا! الان با این سبک ویدیوها نه تنها دخترا ناراحت میشن که چرا همچین کس ...

خود ما خانوما هم کم اعتماد به نفس مونو از دست ندادیم سر این چیزا ... 

خانومه چندتا بچه داره ، سر کار میره ، ادامه تحصیل میده 

اونوقت ۴ صبح بیدار میشه ناهار و شامشو آماده می‌کنه 

می‌ره سرکار 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خود ما خانوما هم کم اعتماد به نفس مونو از دست ندادیم سر این چیزا ... خانومه چندتا بچه داره ، سر کار ...

کاملا درسته ،فقط داریم موفقیت و شکل کامل و خوب ماجرارو میبینم .از نظر ظاهری که نگم چقدر باعث شده مردم خودشونو مقایسه کنن.تو همین نی نی سایت یه خانمی نوشته بود که من ظاهر معمولی دارم و جراحی زیبایی نداشتم تا حالا ولی شوهرم یه خانمی رو تو اینستا نشون دادگفت که ای کاش تو این شکلی بودی هیکل خوب و قیافه دافی داشتی خانمه گفت واقعا قلبم شکست از حرفش.من اینقدر ناراحت شدم براش