2777
2789
عنوان

بچه ها امروز تو شهری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست
من اونموقع که میرفتم یه خانمی بود ۹ بار اومده بود ولی باز نتونست قبول شه😄

😕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من سر پارک دوبل و دور دوفرمون مشکل داشتم 😅کاش دوساعت قبل از امتحان یه دمنوش گل گاوزبون میخوردی یا ی ...

خب تو دوبل و دو فرمان خاموش میکنم راه که میتونم ببرم تو دنده عقب خاموش میشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دم‌کرده بهار نارنج خوردم الان زیاد استرس ندارم ولی خیلی شلوغه معلوم نیست تا کی اینجا باشیم

زودی تموم میشه انشاالله 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

خب تو دوبل و دو فرمان خاموش میکنم راه که میتونم ببرم تو دنده عقب خاموش میشه

من خاموش نمیکردم ولی مغزم هنگ میکرد از شدت استرس کنار دستیم 😅

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

عزیزم میشه درباره موضوعی باهاتون صحبت کنم

بفرمایید