2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاید سوختگی پنجاه درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 39 پست
چند درصد بودی شما اینم میگن باید یکماه بستری شههرکس ی حرفی میزنه نمیدونیم چه کنیمگفتم اگ خیلی خطرناک ...

من ۵۰

ببرید بیمارستان ولی اجازه ندید پیوند بزنن براش من پیوند خوردم خیلی ناراضی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵۰ببرید بیمارستان ولی اجازه ندید پیوند بزنن براش من پیوند خوردم خیلی ناراضی ام

تو چطوری سوختی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
الان بخش مراقبت ویژس خیلی نگرانم

ان شاالله ک خوب میشه باید دکترش ببینین ک اون چی میگه اگه تشخیص داد ببریدش ی جای دیگه ببرید ولی اگه گفتن نیاز نیست پس زیاد جدی نیست و خودتون رو نگران نکنین و ب حرف بقیه زیاد اهمیت ندین 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله ک خوب میشه باید دکترش ببینین ک اون چی میگه اگه تشخیص داد ببریدش ی جای دیگه ببرید ولی اگه گ ...

تا الان گفتن وضعیت عمومیش خوبه

ولی خود دکترش نمیگ 

ی اشنا‌ داشتیم اون پرسیده گفته اونجا بهتره امکاناتش چون سنش بالاس میگیم

حالا امروز قراره عمل بشه پاسنمان باز کنن بهمون بگه اگ یکم عمیقه ببریمش

وای خدا بهش صبر و سلامتی بده خیلی سخته . چطور پیک نیک ترکیده؟ چرا😑

تو بالکن بوده سرپوشیده گازشو باز میزاره ک هواگیری بشه

انگار گاز جمع شده کبریت ک میزنه میترکه شانس اوردیم اتیش نگرفته

من خیلی اذیتم زیاددددقسمت های سوختگی شده دو رنگ گوشت اضافه هم ذارمالان باردارم دیگ نمیتونم عمل کنم

گوشت اضافه برای چیه

وای این سنش بالاس میخوام جلوگیری کنم ازین چیزا

تروخدا اگ اطلاعاتی داری بگو بهم