2777
2789
عنوان

ضد واکسن ها بیان

206 بازدید | 12 پست

سلام. صبح به خیر.

امروز از فکر سرخک بیدار شدم خوابم نمیبره.

یک پوستر طراحی کردم که براتون میفرستم. متاسفانه سرخک داره زیاد میشه. میخوام در موردش هم مطالعه کنم که خودم یاد بگیرم هم آگاهی‌سازی کنم برای جلوگیری از طغیان بیماری.

نکته اول: من از سال ۱۳۸۰ توی بیمارستان و بعد مطب کار کردم و هنوز یه دونه مریض سرخک ندیدم چون با کمک واکسیناسیون این بیماری ریشه‌کن شده بود.

نکته دوم: خاک هر دو عالم تو سر همه ضدواکسن‌ها و طب علفی‌ها که باعث شدند سرخک برگرده

نکته سوم: هر کسی فکر میکنه با خوندن این مطالب استرس میگیره لطفا به من توهین نکنه، از این کانال لفت بده بره دست خدای مهربون. هر روز صبح یه گونی پول به خاطر نوشتن مطالب علمی میفرستند در خونه ما که اگر شما لفت بدین دیگه برامون نمیفرستند و حالم گرفته میشه. پس برید پیج مامی‌بلاگرهای مهربون را فالو کنید که با تبلیغ دارند میلیاردر میشن.

نکته چهارم: همین حالا یه پوستر در مورد سرخک طراحی کردم فعلا اینو ببینید تا بعد.

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نکته ی دوم عالی بود 😂

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در به در دنبال واکسنم برا بچه دوماهم شهرمون واکسن نیس الان ۲ ماه و ۲۰ روزشه هنوز واکسن نزده 😭😭😭

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

ضد واکسن یعنی چی؟؟افرادی پیدا میشن ک واکسن نزنن؟؟؟؟ پس چطوری خودشون درمان میکنن  برادر زاده من ی سالشه واکسنش پیدا نشده سال جدید واکسن بچه ها چراا کم شده 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین چند روزپیش یه خانومی تاپیک زده بود شوهرم مخالف واکسیناسیون بچه هست 😢

واای خداای من بدترین جنایت ب بچه رو این بشر میکنه چراا آخه !!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واای خداای من بدترین جنایت ب بچه رو این بشر میکنه چراا آخه !!!

بهش توضیح دادم که هر کدوم از اون بیماریها یه زمانی مثل کرونا بوده جون مردم رو میگرفته تا واکسنش پیدا شده

اگه نزنی بچه ت زبونم لال همه اون بیماریها رو میگیره

سعی کردم متقاعدش کنم 

متاسفانه میگن واکسنها باعث اوتیسم و بیش فعالی در کودکان میشه یکیش همین بابایی معروف توی مشهد

که میلیونها نفر براش صف میکشن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بهش توضیح دادم که هر کدوم از اون بیماریها یه زمانی مثل کرونا بوده جون مردم رو میگرفته تا واکسنش پیدا ...

دختر خاله منم وقتی بچه بود باباش همینجور نسبت ب واکسنش مقاومت کرد ک  بچه تا ۹ سالگی مث بچه سالم عالی بود ولی بعدش نمیتونست درست راه بره صداش و بدنش میلرزید و تشنج میگرفت همش زیر نظر دکتر بود تو سن ۲۰ سالگی بخاطر اینکه بدنش ضعیف شده بود دکترا هم تشخیص دادن بخاطر نزدن واکسن هاست از بین رفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خاله منم وقتی بچه بود باباش همینجور نسبت ب واکسنش مقاومت کرد ک بچه تا ۹ سالگی مث بچه سالم عالی ...

😢😢😢😢😢

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

دختر خاله منم وقتی بچه بود باباش همینجور نسبت ب واکسنش مقاومت کرد ک بچه تا ۹ سالگی مث بچه سالم عالی ...

الان پدرش چطوره؟ عذاب وجدان نداره؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بهش توضیح دادم که هر کدوم از اون بیماریها یه زمانی مثل کرونا بوده جون مردم رو میگرفته تا واکسنش پیدا ...

چرت و پرت محض 

بعد همینا حاضر نیستن از ظروف یکبار مصرف دست بکشن 

سرخک ریشه‌کن شده ولی در حال طغیان است. دلیل طغیان سرخک، واکسن‌نزدن یک عده از افراد جمعیت است. لطفا:

۱- اگر واکسیناسیون کودک خود را کامل انجام نداده‌اید هرچه سریعتر به مراکز بهداشت مراجعه کنید. 

۲- از رفت‌و آمد با خانواده‌های ضدواکسن خودداری کنید.

۳-علایم اولیه سرخک شبیه سرماخوردگی است.

۴- هر مورد مشکوک به سرخک را به مراکز بهداشتی معرفی کنید تا نمونه‌گیری انجام شود.

۵- اگر برای خودتان و فرزندتان واکسیناسیون کامل انجام داده‌اید نگران نباشید. متولدین ۱۳۶۰ به بعد، همه کامل واکسینه شده‌اند. 

دکتر ظریفی