2777
2789
نمیتونی با شوهرت صحبت کنی ؟ من یه بخشیشم شوهرم باعث شد ولی داد میزدم حرفمو میگفتم بهش ببین خودتو بند ...

من پدرم فوت کرده، برادرم نیست، خواهرم ندارم، مادرمم دردمو نمیتونم بهش بگم چون همیشه از شوهرم پیشش ی قدیسه ساختم...

دوتا بچه ۱۰ و ۸ ساله دارم...

فقط ب عشق اونا نفسسسس میکشم و خود خدا

امروز گوشیش آنتن نمی‌داد نگران شدم اومد خونه گفتم گوشیت آنتن نمی‌داد، با لحن بسیااار مهربونا ، کلا مدلمه، اووووووه بیا و ببین چکار کرد ، ساعتشو کوبید زمین ، داد و عررررربده میزد، رفت دستشویی درو کوبید بهم ، به من گفت آدما میکنم؛ آخر ی روز جاتون میزارم میرم؛ گفت کابینت ساز اومده بود دوسال قبل من خونه نبودم معل م نیست چی نشونش دادی که تا دوروز میومد و میرفت!!!

حالا خودش گفت کابینتی مسلمونه آشناس بیاد ی دستگیره واکنه، بچه هامم خونه بودن تازه، خودشم گفت من نیستم عیب نداره بگو بیاد کار تموم شه بره...

با شنیدن این حرف صبح ازش، فقط از خدا خواستم انتقامممو ازش بگیره..

من خفه شدم چون آدم با آبرو و آرومی هستم، فقط ی دیازپام ۱۰ خودم و رفتم تو اتاق بچه هام که از این حرف سکته نکنم....

بغلم افتادم، پارسال گفتم من کسی ندارم و فلان ۴ تا فحش حواله ام داد که ببین بچه هارو ترسوندن نصف شبی...

من فقط خدارو دارم فقط خدام...

غروب زنگ زد گفت تصادف کردم دماغم ترکیده ، آروم شدم اصلا...

من اگر کلید اعدام نکردن تو مشت این باشه ، نمیرم حتی بهش بگم بده چرا برسه التماس کنم بهش...

قبلا اینجوری نبودم، به مرور و بد رفتارهاش دیگه کندم ازش امیدمو

نمیدونی چ کاراییی براش نکردم نمیدونی بخدا..

پدر برا پسرش نمیکنه، مادر نکرده برا بچه اش این کارارو.....

فقط از خدا میخوام خار نشم خار این مخصوصا....

من فقط خودم هستم تو این دنیا و خدام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدرم فوت کرده، برادرم نیست، خواهرم ندارم، مادرمم دردمو نمیتونم بهش بگم چون همیشه از شوهرم پیشش ی ...

عزیزم خدا به قلبت فقط آرامش بده

مردا بهترینشم خودخواهن کلا خودشون مهمترن حالا کم و زیاد داره 

به نظر من اول خودت برو پیش مشاور ببین چه رفتاری باید با شوهرت داشته باشی رابطت اصلاح بشه حالت قطعا بهتر میشه  ولی حتما برو به خودت ارزش قائل شد تا حالا برا شوهرت همه کار کردی حالا برا حال خودت هر کار لازمه انجام بده

عزیزم خدا به قلبت فقط آرامش بدهمردا بهترینشم خودخواهن کلا خودشون مهمترن حالا کم و زیاد داره به نظر م ...

برم مشاور میگه تو فرشته بودی برا شوهر هم مالی .جانی.جسمی.روحی.جنسی.معرفتی.بچه داری.همسرداری...

به این پذیرش رسیدم که همینه که هست و فقط باید بسازم باهاش..

صبح کیف پولش زیر مبل بود آنقدر هی رفتم و اومد با پام لهش کردم..

باور کن روانی نیستن دست خودم نیست...

نمیدونی چیا شنیدم و کشیدم

عزیزم خدا به قلبت فقط آرامش بدهمردا بهترینشم خودخواهن کلا خودشون مهمترن حالا کم و زیاد داره به نظر م ...

برا خودم ی کار بکنم؟!!!

بعد از چند سال که خودش باعث شد دانشگاهمون ول کنم با التماس دانشگاه مجازی رفتم امتحاناتم تو کرونا بود مجازی بود، ی کتاب نخریدم من!

فقط جزوه نویسی! 

همه نمره هامم ۲۰ و ۱۹...

آخر بجا خسته نباشید گفت: میدونی تو چی شد ی دفعه گفتی حوصله ام سر رفته و گیر دادی بری دنبال درست، گفتم چی!

گفت واحد روبروییمون که رفت توام سرگرمی رفت !!!

واااااای واحد روبرویییمون عروس و نوه و داماد داشت و مستاجر بودن و من جمعا ۴ بار ندیده بودمش...

به حق ناله های خانم بی‌بی سکینه تقاص دل شکسته منو پس بده و نمیره 

برم مشاور میگه تو فرشته بودی برا شوهر هم مالی .جانی.جسمی.روحی.جنسی.معرفتی.بچه داری.همسرداری...به این ...

باشه ولی برو پیش مشاور که قلبت اروم بگیره نفرت و عصبانیت نهفته تو قلبت اینجوریت کرده 

من همسرمو دوس دارم با خیلیم چیزاش کنار اومدم از زیر صفر ساختم باهاش بدترین چیز یبار بهم سیلی زد سر یه دعوایی گوشم پردش پاره شد اخه اون یکی گوشمم شنواییش کم بود عمل کرده بودم قبلا یعنی الان سمعک لازمم مامانم فک میکنه همون گوشم که عمل کردمه سنگین میشنوه دیگه نگفتم دامادش که خیلی دوسش داره اینجوری کرده 

گوشم که اونطوری شد رفتیم دکتر دوتایی دکتر فهمید همسرم زده یه جوری اشک ریختم پیش دکتره به همسرم هرچی از دهنش درومد گفت تو شهر غریب چیا کشیدم من خودشم از غرورش با اون حالم دستمو نمیگرفتا تو بیمارستان یعنی اون غرورش منو مریض کرد

شوهرت مشکل داره اونجوری میگه بسوزونتت فقط تو صبوری من نمیتونم دعواییم میزنم همسرمو

نه بابا شوهر من و خانوادش ک و نشون پااااره اس....

خواهرش با همین همسرم دعواش شد تو سفر من اومد جلو خواهر شوهرمو بگیرم که تو خیابون فحش نده و معرکه نگیره، چنان گاااازی از بازوی من گرفت انگار که خرس گاز گرفته بود، تا ۱ ماه آویزون و کبود بود....

شوهرم اومدیم خونه دید گفت چی شد نگفتم بهش که دعواشون بالاتر نگیره....

گفتم خورده جایی...

به این نتیجه رسیدم خانوادگی مشکل روحی دارن به شدت ....

امان از آدم بی آبرو آمان

حتی دلخوشی ندارم برم حمام ، فقط اکسیژن من بچه هامن

شوهرت مشکل داره اونجوری میگه بسوزونتت فقط تو صبوری من نمیتونم دعواییم میزنم همسرمو

من دعوا کنم چنان معرکه ای راه میندازه که تن بدن بچه هام میلرزه....

نگاشون میکنم جونم بالا میاد واسشون از ترسشون!

سری آخر بعد اینکه دعوا راه انداخت، هر دوشون بغل کردم و بهشون قول دادم که هر جور شده نذارم دعوا کنه تو خونه...

امروز که صبح اومد خونه با دماغ ترکیده ، تو دلم فقط نفرینش کردم فقط نفرین و آه کشیدم براش...

تازه رابطه هم خواست ولی تو دلم فقط تو همون حال میگفتم خدایا خودت زودتر تمومش کن فقط بره....

بچه هامم دیگه حالیشونه میدونن پدرشون بی منطق دعوا راه میندازه، دل بهش نمیدن خیلی

هرچند من میگم براش شده فیلم بازی کنید ولی نفهمه حس واقعیمونو

سلام 

منم مشک ل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکر ای بی خود میاد سرا غت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو رو بیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حا لم خیلی خوب شد

هز ینشم خیلی خوب بود به کسا یی که مشکل ما لی داشتن تخف یف ویژه در حد را یگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی رو بیکا: consultation4