2777
2789
نه بینی خوب گرونتره 😂ولی واقعا نباید دنبال قیمت کم بود باید دنبال دکتر خوب بود یکی از فامیل های ما ...

خوب بودن واقعا ربطی به قیمت نداره

دوست من 70 تومن داده افتضاح شده

ولی خیلی از دوستام رفتن قائمشهر با 30 تومن

دماغای قشنگ تحویل گرفتن. به این چیزا نیست واقعا

اون دکتری که 200 میلیون میگیره هم نارضایتی داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی ۱۲۰ داد یهویی😅 نیت خودش چی بوده ،دماغت چجوریه

چندسال پیش برای خرید ماشین کمکش کردم الان ک اوضاعش خوب شد ۱۲۰ داد بهم و قراره ۳۰ دیگه هم تا اخر بهار بهم بده، دماغمم گوشتیه ولی بزرگ نیست

خودش با عمل مخالفه

میگه آدم عاقل با پای خودش الکی الکی نمیره زیر تیغ جراحی ولی خب من اگ بخوام ، میتونم راضیش کنم

کامنتا چقد متفاوتن🤢

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

خالم و دوتا از دوستام ماه پیش عمل کردنحدود 27 تا 30 تومن شد با دارو و همه چی

ببین میدونم کجارو میگی، ولی دو نفر از اطراف ماهم رفتن جفتشون بد شد

به نظرم عمل بینیو باید جایی بری ریسک نداشته باشه چون وسطط صورتته

چندسال پیش برای خرید ماشین کمکش کردم الان ک اوضاعش خوب شد ۱۲۰ داد بهم و قراره ۳۰ دیگه هم تا اخر بهار ...

دستش دردنکنه ،اگ از عمل میترسی ک هیچ ولی اگ دوس داری زودتر تغییر کنی عمل کن وگرنه بزن ب کار درامد کسب کن بعدا عمل کن

خوب بودن واقعا ربطی به قیمت ندارهدوست من 70 تومن داده افتضاح شدهولی خیلی از دوستام رفتن قائمشهر با 3 ...

نمیدونم شایدم باشه ولی باز بعید میدونم گربه ای محض رضای خدا موش بگیره

من بر اساس ادم های اطرافم گفتم مادرم چند سال پیش تو تهران عمل کرده خیلی هم خوبه و هرکی رفته پیش اون دکتر نتیجه خوبی گرفته ولی هزینه عملش بالاست و فکر کنم الانا بیش از 100 میلیون میگیره

یکی دیگه از فامیل هم رفت تهران دکتر دیگه اونم خوبه ولی دوتا فامیل داریم نمیدونم کدوم دکتر نامشخصی رفتن بینی یکیش خیلی خیلی خیلی سربالاست و اصلا خوب نیست و اون یکی هم کج شده

ببین میدونم کجارو میگی، ولی دو نفر از اطراف ماهم رفتن جفتشون بد شدبه نظرم عمل بینیو باید جایی بری ری ...

نمیدونم والا واسه دوستای من که خوب شده

پیش عارف زاده و شهاب الدینی عمل کردن

پیجشونو سرچ کنی میاد

عکسای بعضی از دوستامم دارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نمیدونم شایدم باشه ولی باز بعید میدونم گربه ای محض رضای خدا موش بگیرهمن بر اساس ادم های اطرافم گفتم ...

خیلیا هم پول مفت میگیرن

الان دکتر زینلی تهران 300 میلیون میگیره

مگه با نخ طلا بخیه میزنه

نمونه کاراشو دکترای دیگه با 50 تومن انجام میدن

بعضیا هم فاز گرفتن و اسم در کردن فک میکنن چخبره

نمیدونم والا واسه دوستای من که خوب شدهپیش عارف زاده و شهاب الدینی عمل کردنپیجشونو سرچ کنی میادعکسای ...

الان همون ۴۰ اینا میگیرن عشقم

ببین من نیمرخم قوسش ازینا بیشتره، سوراخا دماغامم خیلی ریزه

فقط نوک دماغ برام مهمه و از روبرو

که کمتر دکتری خوب در میاره 

بعد ترس دارم که خیلی سربالا کنن یا کج باشه

برا همین میگم‌نمیتونم ریسک کنم

الان همون ۴۰ اینا میگیرن عشقمببین من نیمرخم قوسش ازینا بیشتره، سوراخا دماغامم خیلی ریزهفقط نوک دماغ ...

گفتم که اطرافم تا همین دو سه هفته پیش عمل داشتن

قیمتا هنوز بین 25 تا 30 تومنه برای این دکترا

حالا دکترای دیگه رو خبر ندارم

کلا قائمشهر به مناسب بودن قیمتش معروفه

خودم قبلا فک میکردم گرونتر باشه مطمئن تره

تا اینکه اطرافم دیدم 70_80 تومن هزینه کردن خوب نشده

کلا تا یه حدی ریسکه هرکار کنی، بقیشم بستگی به بینی

پایه و مدلش و نقصش داره مثلا بینی گوشتی ریسکش

بیشتره نسبت به استخونی

دکتراعم همشون هم کار خوب دارن هم بد

خوب و بد مطلق و ثابت وجود نداره