2777
2789
عنوان

سوال راجب نماز شب

58 بازدید | 12 پست

سلام. من میخوام چله. نماز شب بردارم چندتا سوال دارم

یکی اینکه نماز شب حتما باید شب خونده بشه اشکالی داره تو روز باشه؟

دو اینکه قنوت هاش طولانیه همش و باید وایساد؟ یا میشه نشست رو صندلی؟ 

کلا اگر میشه یه راهنمایی کنین ممنون 🙏🏻

باید قبل نماز صبح باشه در غیر صورت قضا میشه ک باید قضاشو بخونید 

در عرحالی بشینید موردی نداره حتی گفته شده در حال راه رفتن هم میشه در مواقع ضروری 

لازم نیست طولانی کنید شما هر چقدر تعداد ک دوست دارین بخونید برای خدا مهم اینه ک نمازی ک واجب نکرده رو شما دارین به جا میارید حتی قضاشو

میشه نشست

و اینکه حتی اگه وقت نداشتی میتونی مثلا یه دونه الهی العفو بگی یا چمیدونم کلا کوتاش کنی

و میگن حتی اگه قضاس نماز شبم تو روز بخونی خیلی ثواب داره ولی اینکه چله باشه و اینکار و کنی نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

من. ۲۰ روزه نماز شب میخونم

قنوت و ایناش ده دیقه ی رب طول میکشه 

و اینک  حتما باید بعد از نیمه شب شرعی باشه 

و روی صندلی ام میشه قنوت گرفت 

چرا نشه 

قبول حق 

التماس دعا ❤️

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

باید قبل نماز صبح باشه در غیر صورت قضا میشه ک باید قضاشو بخونید در عرحالی بشینید موردی نداره حتی گفت ...

یعنی اشکال نداره قضا بخونم؟ از ثوابش کم نمیکنه؟

سلام عزیزم من. ۲۰ روزه نماز شب میخونمقنوت و ایناش ده دیقه ی رب طول میکشه و اینک حتما باید بعد از نی ...

ممنون عزیزم 

نتیجه ای هم گرفتی؟ مثلا آرامش درونی و اینا

یعنی اشکال نداره قضا بخونم؟ از ثوابش کم نمیکنه؟

چرا از ثوابش ک کم میشه شما بعد از ۱۲ شب بخونید هم قبول میکنه لازم نیست یازده رکعت رو هم کامل به جا بیارین همون سه رکعت آخرش هم کفایت می‌کنه 

التماس دعا 

نماز شب کوتاه شده توسط مراجع طبق اخادیث توی اینترنت سرچ کنی میاد و زمانشم مشخصه که باید بعد از نیمه ...

اره راجب اون کوتاه شدش خوندم ولی طولانیه بیشتر به دلم میشینه

ممنون عزیزم نتیجه ای هم گرفتی؟ مثلا آرامش درونی و اینا

اره  ...

روی زیبایی تاثیر بسزایی داره 

من بخاطر ی دلیلی نمیتونم صب پاشگ قبل از نماز صب بخونم 

ولی شما سعی کن نماز شب رو نزدیک ب نماز صب بخونی 

خیلی حاجت دهندس

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️