2777
2789
اگه سوالت خیلی تخصصی نباشه شاید بتونم کمکت کنم. بفرمایید

ما خونمون س طبقس زیرزمین طبقه اول طبقه دوم اسکلت نداره ولی دیوارا 40 سانتیه بعد 4 تا وسط خونت ستون داره. خیلی زپرتییه؟ فوری میریزه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑 دقيقا كي ساخته براتون؟؟؟؟ سعي كن عوض كنيً ٤٠ سانت ديوار با ٤ تا ستون 😑😑😑😑 حتما راه ميري ...

پدرشوهرم خودش ساخته بعد میگ کلی مصالح ریختم 

نمیتونم عوض کنم

خونتون در واقع اسکلتش دیوار حماله .نسبت به خونه های اسکلت فلزی و بتنی ضعیفتره ولی اینطورم نیس که زپرتی باشه.شما اگه گزینه دیگه ای ندارید خوب پس کنکاشتونم بیخود استرس میده بهتون .خدای نکرده زلزله اومد پناهگیریتون سمت دیوارا باشه

پدرشوهرم خودش ساخته بعد میگ کلی مصالح ریختم  نمیتونم عوض کنم

خوبً مصالح ريختن خودش ي أيراد داره اونم اينه كه وزن ساختمون بالا ميره و زمان زلزله بيشتر احساس ميشه 

ما خونمون س طبقس زیرزمین طبقه اول طبقه دوم اسکلت نداره ولی دیوارا 40 سانتیه بعد 4 تا وسط خونت ستون د ...

عزيزم اينجور ساختمانها اصطلاحا سازه بنايی يا نيمه اسکلت هست، اگه از شهرداری پايان کار داره و خودتونم ميدونيد که جايی مهندس ناظر رو نپيچونديد، پس طبق مبحث 8 مقررات ملی ساختمان هست و مشکلی نداره. استرس نداشته باشيد