2777
2789

ته کتاب بخدا هیچی نیست من ک همش سرم تو کتاب بود 

تجربه کسب کردن بهتر از کتاب خوندنه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

ته کتاب بخدا هیچی نیست من ک همش سرم تو کتاب بود تجربه کسب کردن بهتر از کتاب خوندنه

عزیزم برا آزمون میخونم 😭

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرمون تو نی نی سایت😂

نی نی سایتو باید ترک کرد بدون درنگ

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

کار خوبی می‌کنی 

دخترخاله منم همین کارو کرد و فرهنگیان قبول شد 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

انسانی

هعی انسانی خوبه وکالتی یا دبیری بیاری ارزش داره بری وقتتو دانشگاه بگذرونی 

من کامپیوتر خوندم ک مدرک داشتن نداشتنش مهم نیست با مهارت باشی بهتره ک دانشگا عملا یه چیز تئوری یادت میدن بدرد هیچی نمیخوره 

همونا رو خودم یاد گرفته بودم وقتم تلف نمیشد 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

کار خوبی می‌کنی دخترخاله منم همین کارو کرد و فرهنگیان قبول شد

مرسی کاش بشم راهی ندارم دیگه

هعی انسانی خوبه وکالتی یا دبیری بیاری ارزش داره بری وقتتو دانشگاه بگذرونی من کامپیوتر خوندم ک مدرک د ...

کاش میشد صوتی اینجا چیزی گفت همینو به برادرم میگفتی ...

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها