2777
2789

زندگی کردن با ادم کم‌ منطق و بی منطقه

من بعد سه ماه پریود شدم

اپاندیسمو ده روزه عمل کردم و امشب بخیه هامو کشیدم

با این حال بازم از روز اول عمل اپاندیس پریودم به خونه داری و بچه داریمم رسیدم  تا اونجایی که تونستم و در توانم بوده چون مجبور بودم چون کسیو نداشتم که برام انجام بده با این حجم زیاد خونریزی باز هم سعی کردم خودم از پس خودم بر بیام

بعد امشب شوهرم از اینکه من خونه ی مامانش اینا براش چایی درست نکردم ناراحت شده قهر کرده اومدیم خونه  براش چایی درست کردم نخورده میدونم نباید درست میکردم ولی میخواستم اگه فردا بحثمون شد زبونش کوتاه باشه 

سه روزه پریودم دریغ از یکم محبت یا یکم حس خوب دادن

دلم میخواد بهش بگم من فقط برا این زنت شدم که کاراتو بکنم؟ اگه یه موقعی شنیدید یه زندگی از هم پاشیده شده نشینید بگید فلانی که شوهرش خوب بود خونه داشت اخلاق داشت پول داشت شاید یکی مثه من تو اون  زندگی بوده که سعی کرده تا لحظه ی اخر همه چیو خوب نگهداره ولی دقیقا همون لحظه ی اخر همه چیو رها کرده و رفته

اول منطق ادما رو بسنجید بعد باهاشون ادامه بدید

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

سَبک زندگیت کاملا اشتباهه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفات قشنگ بودامیدوارم حالت بهتر شەهم روحی هم جسمی

مرسی از دعای قشنگت♥️

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
سَبک زندگیت کاملا اشتباهه

از چه نظر 

قبول دارم چون خودمم تو همچین زندگیی هستم

ولی منطق تو دوره آشنایی و عقد مشخص نمیشه!

تو اون برهه آدما بهترین خودشون رو ارائه میدن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من که هنیشه به زنا حق میدم 

و ما زنا انگاری نباید توقع درک از مردا داشته باشیم 

و بدتر اینکه ما زنا هم پشت هم نیستیم .شده تو شرایط سخت بودم بچم  موهاش شونه نشده بوده و مادرشوهرم ویا خواهرشوهرم قضاوتم کرده به بی محلی 

یا دنبال عیب گشتن تو زندگیم 

خدا پشت و پناهمون باشه از هیچکی توجه نخواه 

و هربارم طلاقی بوده به قول شما تمام کاسه کوزه ها سر زن شکسته 

اما خدایی داریم که اگاهه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

همه اینا درست ولی به نظر من یکی از سخت ترین کارای دنیا تلاش برای اینه که به چشش بیایولی نیایویکی دیگ ...

نه.شاید اولش همین فکرو میکردم ولی خیلی وقته همه چیو رها کردم اگه امشب براش چایی درست کردم فقط خواستم شرمندگیشو ببینم که میدونه من چقد حالم بده ولی دست از توقعاتش برنمیداره

از چه نظر

مگه کسی که عمل میکنه بلند میشه کار میکنه

چایی درست میکنی و دلت خوشه فردا بحث شد زبونش کوتاه باشه!! کوتاه نباشه بلند باشه

همین رفتار اشتباهت باعث شده طلبکارانه رفتار کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من که هنیشه به زنا حق میدم و ما زنا انگاری نباید توقع درک از مردا داشته باشیم و بدتر اینکه ما زنا هم ...

زنا هیچ موقع اونجوری که باید درک و فهمیده نشدن

دوست عزیز باید یه زمانایی سعی نکنی قوی باشی 

ما با این قوی بازیهامون خوومون مردا رو خراب میکنیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مگه کسی که عمل میکنه بلند میشه کار میکنهچایی درست میکنی و دلت خوشه فردا بحث شد زبونش کوتاه باشه!! کو ...

وقتی تو یه خونه ی پنجاه متری زندگی کنی که از جات تکون بخوری بترکه و مهمون راه ب راه بیاد و سینک ظرفت بترکه از ظرف کثیف و ببینی چاره ای نداری جز اینکه خودت ب خودت تکیه کنی مجبوری با همون شکم پاره پاشی خونتو سر و سامون بدی

چاییو درست کردم ببینم شرمنده میشه بابت توقع ببجاش که قطعا نشد