2777
2789
عنوان

دوستی که میگی از یه قومی بدم میاد

159 بازدید | 15 پست

لر کرد و ترک و عرب....

چون قوم های سوا و شهرای مشخصین دید جامعه اینجوری شده 

اگه یه مثلاااا! کرد رفتی شهرشون فلان رفتارو کرد بگی کردا همه از دم اینجوریه 

ولی طرف تو تهران بزنن مرده زندشو یکی کنن نمیگه تهرانیا همه قالتاقن

میگه همه جور آدمی هست اینجا من بگم کی بوده

بقیه قوما هم همینن همه جور آدمی هست

این کامنت های اینستا که میبینی همه منشع اختلاف قومیتی داره چیزی جز تفرقه اندازی نیست 

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

دقیقا صحیح میفرمایید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا

من ب شخصه کسی ب قومیتم توهین کنه با آجر میزنم دو نصفش میکنم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

اجرو دوست دارم😂

عیجان🥹😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بله درسته ،من خودم لرم با قومیت های زیادی برخورد کردم و باهاشون زندگی کردم،چه ترک باشه چه کرد باشه چه بلوچ،چه شمالی های عزیز یا اصفهانی های گل که همسایه ما هستن،من ازشون بدی ندیدم و همشون برای من بشخصه عزیزن

Mathematics teacher

تو هرقومیتی خوبو بد هست دیگه و اینکه واقعا نژادو قویتو زبان هیچ دلیل برتری نیست در مورد تجربه ی اون بنده خدا باید بگم بعضی از قومیتها گاهی  یکم نسبت به غریبه ها وغیرهمزبونها  گارد دارن ولی وقتی باهاشون دوست میشی میبینی خیلی هم آدمهای خوبو منطقی هستن