2777
2789

ولی دوستم نمیخواد ازدواج کنه و کلا با دو نفر بوده اونم زیر یک سال تموم شده رابطشون 

با این پسره هم کلا ۶ ماهه دوسته ولی عاشق شده مثل اینکه 

و پسره گفته اگه نزاری بیام خواستگاری همچیو به مامان باباتونو میگم 

زنگ زده من داره خفه میکنه خودشو از گریه 

من چیکارش کنم؟

زندگی؛ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بره بگه به مامان باباش

از این بهتره که خودشو یه عمر بدبخت کنه

اصلا خودش بگه که پسره انقد تهدیدش نکنه

مامان و باباش دشمنش نیستن که حتما دختررو درک میکنن هر چی هستن از اون پسره بهترن که با تهدید میخواد دختررو به دست بیاره ببین چقدر ادم کثیفیه

بره بگه به مامان باباشاز این بهتره که خودشو یه عمر بدبخت کنهاصلا خودش بگه که پسره انقد تهدیدش نکنهما ...

مامانش همیشه بهش ازادی داده و میگفت بهش اعتماد داره 

الان بفهمه چنین جریانی شده میکشتش

زندگی؛ 

مامانش همیشه بهش ازادی داده و میگفت بهش اعتماد داره الان بفهمه چنین جریانی شده میکشتش

خب آزادی داده مامانش باید میدونست یه جا پای دختره سر میخوره

والا الان خانواده طرف هزار جور گیر به دختر میرن بازم راه اشتباه میره چه توقعی از این بدبخت دارن

حالا نمیدونم این جریان برای خودته یا دوستت اینو بدون اینکه بره بگه به مامان و باباش خیلی بهتره از اینه که یه عمر خودشو بدبخت کنه

خب آزادی داده مامانش باید میدونست یه جا پای دختره سر میخورهوالا الان خانواده طرف هزار جور گیر به دخت ...

من اینقد شانس ندارم که دوست پسرم که اتفاقا پولدارم هست بگیرتم اونم تو کمتر از ۶ ماه 😂💔 

باهاش حرف میزنم ببینم میتونم راضیش کنم

زندگی؛ 

من اینقد شانس ندارم که دوست پسرم که اتفاقا پولدارم هست بگیرتم اونم تو کمتر از ۶ ماه 😂💔 باهاش حرف م ...

پولداریشو ول کن

داره دوستتو تهدید میکنه اجبارش میکنه پس ادم خوبی نیست