2777
2789
اره چرا اینطوری ام اخه چ کنم چیمیشه

حرص می خوری 

و همه را مثل  خودت می دونی 

ولی باز تکرار می کنی و به کارات ادامه می دی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

نه عزیزم خودت را علاف نکن

کیومرث چی ؟به کجا میزسه؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به نفست کمه یکم هم ناراحتی .....من حس ششم نیستم

اما درست گفتی عزیزم 👍💋

حالا میشه بگی به نظرت آیا من یه رفیق یه دوست خوب پیدامیکنم واسه خودم؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
خودتو خیلی دوست داری ....حس ششم نیستم

حس جواد بهم چیه؟؟اقدام داره؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

حرص می خوری و همه را مثل خودت می دونی ولی باز تکرار می کنی و به کارات ادامه می دی

اره اینجوریه کلا 

میشه بگی بعدا چی میشه

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

حرص می خوری و همه را مثل خودت می دونی ولی باز تکرار می کنی و به کارات ادامه می دی

بنظرت تو ازدواج شانسی دارم 😕؟

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

اما درست گفتی عزیزم 👍💋حالا میشه بگی به نظرت آیا من یه رفیق یه دوست خوب پیدامیکنم واسه خودم؟

نه تا وقتی ک خودت رفیق خودت نشی ..خودت بهترین رفیق باش ..بعد میبینی آدمهای زیادی میان سمتت

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

نه تا وقتی ک خودت رفیق خودت نشی ..خودت بهترین رفیق باش ..بعد میبینی آدمهای زیادی میان سمتت

منم بگو

حرفت درسته.اما مشکلم همینه که نمیتونم خودمو دوست داشته باشم 

بهرحال

آیا ف به من فکر میکنه؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...