2777
2789
عنوان

بهتاش تو کوه رحمت نابود میکنه

870 بازدید | 34 پست
فردا شب پایتخت قراره قلبمون وایسه  بهتاش با غیرت دیوونه‌وارش، رحمت رو کشونده کوه سنگی و گفته: «فقط من و تو!» انگار می‌خواد رحمتو با دستاش خفه کنه.  رحمت از ترس داره می‌لرزه، می‌گه: «بهتاش می‌خواد منو بکشه و از صخره بندازه ته دره» کوه سنگی میشه صحنه قتل! بهتاش دنبال رحمته، صخره‌ها منتظر سقوطن،  کی جرات داره این فاجعه رو ببینه؟ رحمت زنده می‌مونه یا تمومه؟ فوری نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جبار سینگ نیست که 🤣🤣🤣🤣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

چه سناریویی ساختی😂  بهتاش راضیه مگه یادت نیست فصل ۵ به مادرش گفت هر کاری دلت میخواد انجام بده.. اونموقع قرار بود ازدواج کنن که این بهبود لعنتی پیداش شد😒

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠