2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بدون بی احترامی راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مراجعه نکردی متخصص زنان و زایمان؟۳،۴ماه جلوتر بلید مراجعه کنی کامل توضیحات رو میده همراه باچکاب، ...

بله عزیزم درست میگین قبل ازدواج رفتم گفت تا ازدواج کردی بیا یه سری ازمایش و سونو بنویسم حالا میخوام برم ولی گفتم شاید بعضی ها از تجربه مادربزرگا چیزی داشته باشن بگن بدردم بخوره 

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

اسی دستمال کاغذی نزاری توی لباست ها 

عفونت میگیری 

بعضی ها عجب راهنمایی هایی میکنن🤦🏻‍♀️

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

استرس نداشتن و بیخیالی خیلی موثره 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

از منظر روانشناسی، زوده.من خودم ۲۰ سال بعد ازدواجم باردار شدماونم خدا خواسته

عزیزم شما حتما سنتون کم بوده یا قصد بچه دار شدن نداشنی من سنم بالاس حدود ۳۸ سال و دلم میخواد بچه دار شم 

بله عزیزم منظورم غذاهای خاص یا چیز خاصی هست که باید در نظر گرفت نه حلوگیری نمیکنم ولی بدلیل شغل همسر ...

دختر میخوای یا پسر ؟ پسر میخوای گرمیجات بخور دختر سردیجات 

خودشناسی DNA plus

درضمن اینکه میگن فلان مدل رابطه داشته باشو بلند نشو پاتو بذار بالا اینا همش چرته بخواد بگیره میگیره

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

استرس نداشتن و بیخیالی خیلی موثره

بله متاسفانه برام دغدغه شده و استرس همینو دارم یعنی معذرت میخوام هر دفعه قبل رابطه انگار هدفم فقط بچه س و استرسش رو دارم دست خودم نیس از بس اطرافیانم میگن زودتر بچه دار شو