2777
2789
عنوان

کائنات بارداری

100 بازدید | 17 پست

سلام خوشگلا خوبین 

میگم شما به قدرت کائنات اعتقاد دارین؟ 

منظورم اینه مثلا من منتظر باردار شدنم 

میگن خرید کن برای نوزاد به  کائنات  اعلام میکنی و میخای و میشه  خیلی ساله منتظرم  البته بچه دوم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

هر چیزی هس منم پایه تم خسته شدم از چشم انتظاری 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
هر چیزی هس منم پایه تم خسته شدم از چشم انتظاری

😔😔😔 من به جای رسیدم که با خدا قهر کردم خدا منو ببخشه ان شاالله خیلی زود روزی جفتمون و همه چشم انتظار ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔 من به جای رسیدم که با خدا قهر کردم خدا منو ببخشه ان شاالله خیلی زود روزی جفتمون و همه چشم انت ...

انشالله عزیزم منم خستم نمیدونم چه دکتری برم شما کجایی هستین

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
انشالله عزیزم منم خستم نمیدونم چه دکتری برم شما کجایی هستین

مشکلت چیه مشهد 

من که رفتم تو خط دارو گیاهی  تنبلی داشتم بهترشدم 

مشکلت چیه مشهد من که رفتم تو خط دارو گیاهی تنبلی داشتم بهترشدم

منم تنبلی دارم و بیماری رماتیسم دارم LHبالاس پرولاکتین خوبه

منم تنبلی دارم و بیماری رماتیسم دارم LHبالاس پرولاکتین خوبه

ان شاالله خیلی زود خوب میشی عزیز

خیلییییی هزار دفعه قربون صدقشون میرفتم نت مینوشتم ولی یجوری خورد تو ذوقم که باورم نمیشدممنون عزیزم

😔😔😔😔😔دلم خالی شد      هرچی خدا برامون بخاد

نه دلتون خالی نشه عزیزم خدا دخترتونو براتون نگه دارهمن‌چی بگم که کل دکترا قطع امید کردن ازم؟

ممنون عزیزم 

اگه خدا بخاد همه دکتر ها انگشت به دهن میمونن 

مشکلتون چیه