2777
2789

امروز ناهار نداشتیم زنگ زدم یه رستوران که چند روز قبل تبلیغش رو یه پیج معروف شهرمون گذاشته بود منم بهش اعتماد دارم 

چهارتا زرشک پلو با مرغ سفارش دادم که به موقع آورد. پرسی 170 حساب کرد 

چشمتون روز بد نبینه غذا داغون داغون 

پیام دادم به خانم صاحب رستوران 

گفتم این غذا مونده است و چرا اینقدر فلفل و ادویه تند زدین 

اصلا قابل خوردن نبود

بعد دیدم جواب نمیده 

پیام دادم که دوتا از غذاها رو اصلا باز نکردیم پیکتون رو بفرستین بیاد برگردونه و پولم بزنین به حسابم

باز جواب نداد 

دوباره پیام دادم که مثل اینکه دوستان من برای بازرسی پیشتون نیومدن 

اینو که فرستادم زنگ زد بهم

خب چی گفت

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش حاشا کرد ولیگفت میان غذا رو میبرن و پول میزنن به حسابم 

بعدشم دوباره پیام داد که عذرمیخوام شما درست گفتین و من الان غذا رو چشیدم دیدم خیلی تنده 

همکارم اشتباهی دوبار فلفل ریخته

دیگه به تبلیغ بلاگر جماعت اعتماد داری ما چی بگیم

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

اولش حاشا کرد ولیگفت میان غذا رو میبرن و پول میزنن به حسابم بعدشم دوباره پیام داد که عذرمیخوام شما د ...

فلفل که روی یه غذا نمی ریزن 

وقتی گوشت و مرغ مونده باشه معمولا با فلفل مزه موندگی را می پوشونن