2777
2789
عنوان

امروز واسه خودت چی کار کردی

174 بازدید | 29 پست

خودم:

صبح زود دوره خودشناسیمو گوش دادم

[...] در مورد کارم*

رفتم زیارت شاه عبدالعظیم

دنبال لوازم شماره دوزی گشتم تو تجریش 

هنوز مدیتیشن نکردم

با دوستم که تازه سیگارو ترک کرده و ورزشو شروع کرده یه قرار فیکس کردم

بستنی نخوردم 😅 سخت بود

برنامه فردامو نوشتم

الانم یه دمنوش سبوس برنج دم کردم امیدوارم اثر داشته باشه

اخر شبم مدیتیشن می کنم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پماد زدم رو جوش صورتم شام خوردم الآنم چایی درست کردم برای خودم

آفرین

نوش جونت 

بهتر باشی❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نسبت دیروز پروتئین بیشتر خوردم و بعد از مدت ها یدونه خرما خوردم چون خیلی دلم شیرینی میخواست 

صبح هم ۴۵ دقیقه یوگامو پشت گوش ننداختم و انجامش دادم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

با یکی از دوستام مبسوط حرف زدم

رفتم پونه تازه چیدم

پیاده رفتم تا سر خاک پدرشوهرم از رودخونه رد شدم

به عمو و زن عموی همسرم سر زدم

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

امروز با مامانم اینا رفتیم تعویض پلاک

خدا سرت نیاره

پیر شدم

این از حال خوب امروزم😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
به نسبت دیروز پروتئین بیشتر خوردم و بعد از مدت ها یدونه خرما خوردم چون خیلی دلم شیرینی میخواست صبح ه ...

آفرین بهت، یوگا❤️

من امروز پشت گوش انداختم 🤪 تو برنامه فردام هست

بهتر باشی ❤️‍🔥

امروز با مامانم اینا رفتیم تعویض پلاکخدا سرت نیارهپیر شدماین از حال خوب امروزم😍

خدا نکنه چرا پیر. یه چایی دبش بخور ❤️

بگیم ماشین مبارکه؟

آفرین بهت، یوگا❤️من امروز پشت گوش انداختم 🤪 تو برنامه فردام هستبهتر باشی ❤️‍🔥

من مدت زیادی نیست که شروع کردم چون بدنسازم و دلم میخواد که انعطافمو از دست ندم هی پشت گوش میندازم ولی به خودم قول دادم از این به بعد اینکارو نکنم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

با دوستام صبح رفتم بیرون.یکم خرید کردم.عصر با دختدم رفتیم اتاق فرار.الان کیک و چای درست کردم.فردام ب ...

همیشه به گردش انشالله❤️

من مدت زیادی نیست که شروع کردم چون بدنسازم و دلم میخواد که انعطافمو از دست ندم هی پشت گوش میندازم ول ...

خیلی خوبه بدنسازی

ولی یوگا باعث میشه رو کل اعضای بدنت تمرکز کنی :)) حس خوبی داره واقعا

درس خوندمفیلم مورد علاقمو دیدم چایی خوردمدوش گرفتم لباس خونگی جدیدی ک گرفته بودمو پوشیدم عطر زدمگردن ...

آفرین بهت ❤️ فردات پر رونق باشه الهی