2777
2789

با پزشک مشورت کنید. بسته به نوع پوست و سن، محصولات درمانی بهتون پیشنهاد میدن. 

بقیه ی چیزا که به “روتین پوستی” معروف شدن، هدفی جز مصرف گرایی ندارن. 

به نظرم پزشک با دید درمانی خیلی بهتر می تونه راهنماییتون کنه که هم نتیجه دلخواه بگیرید و هم خرج بیهوده نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پزشک مشورت کنید. بسته به نوع پوست و سن، محصولات درمانی بهتون پیشنهاد میدن. بقیه ی چیزا که به “روت ...

من اول رفتم دکتر پوست 

خود دکتره گفت برو فشیال 

الانم فشیال کاره گفته برو اینا رو بخر

تونر آنوا 

ضد افتاب آنوا 

سرم ابرسان توریدن 

مرطوب کننده راندلب

من از اینا استفاده میکنم عالین

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

با پزشک مشورت کنید. بسته به نوع پوست و سن، محصولات درمانی بهتون پیشنهاد میدن. بقیه ی چیزا که به “روت ...

هوف دقیقااا 

من کلی پول میلیونی خرج کردم 

انواع اقسام مرم ها ژل ها ابرسان و ... 

اخرش هم هیچ 

هنوز هم نمیدونم کدومو بزنم کدومو نه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

من اول رفتم دکتر پوست خود دکتره گفت برو فشیال الانم فشیال کاره گفته برو اینا رو بخر

پزشک با دید درمانی. که حداقل می تونست براتون ضد آفتاب که از واجبات هست و بهتون معرفی کنه. 

پزشک با دید درمانی. که حداقل می تونست براتون ضد آفتاب که از واجبات هست و بهتون معرفی کنه.

خداروشکر پزشک هامون پولی شدن 

پولشو گرفت گفت پاشو برو

هیچ پیشنهادی نکرد

خداروشکر پزشک هامون پولی شدن پولشو گرفت گفت پاشو بروهیچ پیشنهادی نکرد

میفهمم. مخصوصا متخصص های پوست. پیشنهاد میکنم به مراکز درمانی تخصصی (مثل بیمارستان رازی) مراجعه کنید یا پزشکان مورد اعتمادتر و از لیست اساتید اونجا انتخاب کنید.