2777
2789
عنوان

برای قیافه م اعتماد ب نفس ندارم

147 بازدید | 16 پست

هرکی میبینم میگه به قیافه ت میاد مظلوم باشی. من دیکه واقعا دوست ندارم. با آدمای جدید ارتباط برقرار کنم چون دوس ندارم .منو آدم مظلومی ببینن . طوری،شده ک اصلا دوس ندارم از خونه بزم بیرون

شاید قیافه مهربونی داری اینطور میگن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا قیافه مظلوم چیز خوبیه

فکر میکنم در واقعیتم مظلومی که خوشت نمیاد

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

ازه قیافه م مهربونه اما من دوس تدارم

مظلوم یعنی کسی ک در حقش ظلم شده ولی خیلیا ب اصطلاح ب کسی ک چهره مهربونی داره میگن مظلومه

منم خوشم نمیاد چون حس میکنم یجور ترحمه ولی منظور بدی ندارن گل

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

مظلوم بودن یه صفت نیست که تو رو تعریف کنه، اون یه برداشت اشتباه از بیرونه. تو اگه خودتو بشناسی و بدونی چقدر قوی، فهمیده، و پر از حرف و فکر و زیبایی هستی، اون قضاوتا کم‌کم بی‌اثر می‌شن.

آدم‌ها همیشه زود قضاوت می‌کنن، ولی اون چیزی که مهمه، اینه که تو چی باور داری درباره‌ی خودت. شاید وقتشه که یه استایل جدید، یه انرژی تازه، یه تغییر کوچیک تو نگاه یا زبان بدنی‌ات ایجاد کنی که اون تصویر اشتباهی که بقیه می‌گیرن، به مرور کم‌رنگ بشه. نه واسه اونا، واسه خودت. واسه اینکه با دلِ راحت بری بیرون و هرجا که دوست داری، باشی.

بریم سراغ چند تا راهکار که کمک می‌کنه اون تصویر "مظلوم و بی‌دفاع" که بعضیا ازت می‌گیرن، کم‌کم محو شه و جای خودشو بده به یه انرژی قوی‌تر، جذاب‌تر و همون چیزی که :

۱. زبان بدن تو قوی‌تر کن (حتی اگه اولش بازی باشه):

• صاف وایسا، شونه‌هاتو عقب بده، سرتو بالا نگه دار.
  • موقع حرف زدن تماس چشمی داشته باش (حتی برای ۳-۴ ثانیه).
  • دست‌به‌سینه نباش، چون اون حس تدافعی یا خجالتی می‌ده.

۲. توی استایلت یه تغییر کوچیک بده که حس قدرت بده:

• مثلاً رنگایی مثل مشکی، قرمز تیره، یا خاکستری‌های خاص اعتمادبه‌نفسو منتقل می‌کنن.
  • رژ لب پررنگ یا خط چشم تیز، خیلی وقتا تأثیر داره تو شکستن اون تصور «ملایم و مظلوم».
  • عطر قوی ولی شیک هم خیلی حس شخصیت می‌ده.

۳. سبک حرف زدنت رو کمی شارپ‌تر کن:

• گاهی لازمه محکم‌تر جواب بدی، حتی اگه یه لبخند هم کنارش باشه.
  • جملاتت رو با «فکر می‌کنم»، «به نظرم»، «به شخصه اینو نمی‌پذیرم» شروع کن.
  • از «ببخشید که مزاحم شدم» یا «شرمنده که...» زیاد استفاده نکن. تو مزاحم نیستی، داری زندگی می‌کنی!

۴. تو جمع، ساکت بودن همیشه نشونه ضعف نیست، ولی یه کامنت ساده گاهی تصویرتو عوض می‌کنه:

• یه شوخی کوچیک، یه سوال هوشمندانه یا حتی یه نقد نرم خیلی تأثیرگذاره.

۵. از اون "قضاوت اولیه" نترس، ولی بذار تو برخورد دوم یا سوم، طرف حس کنه اشتباه کرده:

• خودتو معرفی کن. یه جمله مثل "خیلیام فکر می‌کنن من مظلومم، ولی واقعاً اهل رودربایستی نیستم" می‌تونه یه تلنگر خوشمزه باشه!

• مشکی: کلاسیک، جدی و قوی. یه مانتو یا شومیز مشکی ساده ولی خوش‌دوخت کلی اقتدار می‌ده.
  • قرمز تیره یا زرشکی: انرژی بالا، جسارت و توجه. عالیه برای جزئیات: شال، رژ لب یا اکسسوری.
  • سرمه‌ای و خاکستری تیره: رسمی، متین و باهوش. برای محیط‌ کاری یا قرارهای جدی.
  • سبز یشمی یا ارتشی: یه جور خونسردی با اقتدار. مخصوصاً وقتی با طلایی یا بژ ترکیب شه.
  • کت کوتاه یا جلیقه: فوراً یه حس جدی‌تر می‌ده. حتی اگه روی شومیز ساده‌ات باشه.
  • **یقه‌های بسته‌تر 
این نیز بگذرد .....
مظلوم بودن یه صفت نیست که تو رو تعریف کنه، اون یه برداشت اشتباه از بیرونه. تو اگه خودتو بشناسی و بدو ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی خودمم خیلی دوس دارم یه تغییر ب خودم بدم اما خیلی امروز و فردا میکنم