2777
2789
عنوان

حسادت

243 بازدید | 26 پست

شده تا حالا اطرافیان از روی حسادت ازتون فاصله بگیرن؟

دوستام از وقتی نامزد کردن اینجوری شدن همش میان پز میدن ما اینو خریدیم اونو خریدیم انگار میخوان خودشونو بهتر از من جلوه بدن یکیشونم ک کلن فاصله گرفته دلیلشو نمیفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه توهم خودته،نامزد کردنم مگه حسادت داره

اخه دوستی ک هر روز پیام میداد حرف میزدیم دیگ نمیده سرد برخورد میکنه در صورتی ک حتی شده من نامزدم تنها گزاشتم با اونا رفتم بیرون

نمیدونم انگار چشم دیدن منو ندارن فاصله گرفتن

اره اونم هست که چشم دیدن ندارن

مثلا یه دوستی داشتم بنده خدا پولدار بود اونم خودش هیچی به زبون نیاورده بود خود بچه ها فضولی کرده بودن محلشون و ماشینشونو در اورده بودن بعد همش میگفتن اه این دختره عقده ای هست و همش پز میده من خودم ادم حساسی ام هیچوقت همچین حسی از اون ادم نمیگرفتم ولی اینا کوچکترین حرکت دختره رو میذاشتن رو حساب پز دادن و بعد چپ و راست بی محلی میکردن یا بهش تیکه میپروندن 

اونجا فهمیدم چه دوستای خطرناکی دارم 

اره خیلی بخاطر ترسشون هست بخاطر راز و چیزهایی که ازشون میدونیم .میترسن چیزی ازشون جلو شوهرش لو بدیم

ن من نامزد کردم

اونا فاصله گرفتن 

همش میخوان بگن ما از تو بهتریم

اره اونم هست که چشم دیدن ندارنمثلا یه دوستی داشتم بنده خدا پولدار بود اونم خودش هیچی به زبون نیاورده ...

اخه من اینجوری ام نیستم پز بدم دقیقا عین همین دختره ک شما میگی اگ کسی پرسیده جواب دادم 

ناراحت میشم همیشه تلاشم این بوده کسی ازم ناراحت نباشه بعد اینکه از آدم فاصله میگیرن ناراحتم میکنه