2777
2789
عنوان

چکار کنیم پریود طولانی بند بیاد

133 بازدید | 8 پست

دوستم همیشه پریوداش ۵ روزه ست این دفعه الان ۸ روزه انگار خیال بند اوندنم نداره . قرص متفورمین شروع کرده. دکترم گفته بخاطه اونه بدنت هورموناش بهم ریخته . چکار کنه بچه ها پریودش تموم بشه طفلی دیگه جون نداره

این نیز بگذرد . . .

کپسول ترنسید بخوره 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین درمانای سرخود باعث اختلال هورمونیه، یکبار ۸ روز بشه مشکلی نداره، دکتر زنان بمن گفت بالای ۱۲ روز باید بررسی بشه اونم نه یه دوره ۲-۳ دور تکرار بشه بعد، نه چیزی بخوره نه استفاده کنه، صبر کنه ماه بعدم ببینه، بعد بره دکتر

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

مال من ک کلا خودش هشت روزه چی بگم

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️