خانوادم یه مدت مجبورن برای درمان بیان تهران بیمارستان شریعتی
حالا ما باید جاییو اجاره کنیم برای یه مدت نامعلوم ازنظر مالی نمیتونیم هرجاییو اجاره کنیم جاییو میشناسید برای اجاره؟مسافرخانه ای سوییتی؟چه محله هایی به بیمارستان نزدیکه اسمشونو میگید ؟
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دیوار میگردم اما نمیدونم کدوم محله ها نزدیک بیمارستانه
فاطمی، کارگر شمالی، منظورم این بود توی اون مسیر زیاد آگهی چسبوندن
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…