2777
2789

میگه به خاطر اینکه به چیزی عادت نکنم سریع فرار می کردم از اون تا بهش عادت نکنم اما انقدر فرار کردم که خود فرار کردن هم شد یه عادت

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه به خاطر اینکه به چیزی عادت نکنم سریع فرار می کردم از اون تا بهش عادت نکنم اما انقدر فرار کردم ک ...

یعنی نمیتونم با مشکلات رو در رو بشم و همش فرار میکنم؟ 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

هوش مصنوعی گفت 

این جمله به نوعی تضاد و تناقض در احساسات و رفتارهای فرد اشاره دارد. در ابتدا، فرد از «عادت کردن» به یک وضعیت یا شرایط خاص فرار کرده است، اما در نهایت به «فرار کردن» عادت کرده است. 

به عبارت دیگر، این جمله نشان‌دهنده این است که فرد به جای اینکه به یک وضعیت ثابت و پایدار عادت کند، به فرار از آن وضعیت عادت کرده و این فرار به نوعی به بخشی از زندگی او تبدیل شده است. این می‌تواند به احساس عدم ثبات، نارضایتی یا فرار از مسئولیت‌ها و چالش‌ها اشاره داشته باشد. 

این جمله می‌تواند به نوعی بیانگر یک چرخه معیوب در زندگی فرد باشد که در آن به جای مواجهه با مشکلات، به فرار از آن‌ها عادت کرده است.

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

یعنی نمیتونم با مشکلات رو در رو بشم و همش فرار میکنم؟

می‌تونید این معنی را هم برداشت کنید👌🏻

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

هوش مصنوعی گفت این جمله به نوعی تضاد و تناقض در احساسات و رفتارهای فرد اشاره دارد. در ابتدا، فرد از ...

ممنون

یعنی مثلا اول از اینکه به شرایط عادت کنه فرار کرده الان همش عادت کرده که فرارکنه اره؟ 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم...