2777
2789
عنوان

جای من بودین میرفتین دیدن باباتون

120 بازدید | 9 پست

من زایمان کردم دوماهه ولی پدرم و برادرام ن اومدن ن زنگ زدن فقط مادرم سه چهار بار اومد دم در ی قابلمه داد دستم رف انگار من گشنه‌موندم

الان فهمیدم پدرم کلیه هاش مشکل پیدا کرده و روحیه اشو باخته و حتی نمیتونه هر غذایی بخوره اما خب جاهای دیگه میرف و این منو ناراحت کرده ک جاهای دیگه میرف اما دیدن من نیومد حتی زنگ نزد

الان خواهرم میگه بابام حالش خوب نیس بیا دیدنش

هر کاریم کرده پدرته درحقت پدری کرده و‌.‌...انصافا پشتم بوده با اینکه ظلمم کرده اما خیلی جاها پشتم بوده و حمایت کرده همه جوره ولی من اونروزایی ک بهش ب بودنش نیاز داشتم و نبود خون گریه میکردم

سری اخر از خاهرم شنید ک من دلخورم اومد دو دقیقه نشست پاشد رف حتی بچمم بغل نگرف نمیدونم چش بود با اینکه همیشه واسه بچه بزرگم خرید میکنه و نمیزاره کسی از گل نازکتز بهش بگه ۳ ساله میخام سرویس مدرسع واسش بگیرم میگه نه خودم میبرم میارمش تو سرویس شلوغه اذیت میشه

شاید حال روحیش خوب نیس برو بهش سر بزن یه شبم کنارش بخواب🥹🥹

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حال روحیش خوب نیس برو بهش سر بزن یه شبم کنارش بخواب🥹🥹

شاید

اخه خاهرم میگه سر هرچیز جزئی تو خونه دادو بیداد میکنه

من محل عملم عفونت کزده خاهرم بهش گف دیزوز زنگ زد گف بزات پماد عسل میخرم صداش یجوری بود 

شایداخه خاهرم میگه سر هرچیز جزئی تو خونه دادو بیداد میکنهمن محل عملم عفونت کزده خاهرم بهش گف دیزوز ز ...

الهییی🥹

مشخصه خیلییی دوستون داره ولی روحیش خرابه

حتما برو پیشش

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂