2777
2789
عنوان

چقد بعد خیانت شوهرتون کنار اومدید

594 بازدید | 56 پست

اگر سهوا متوجه بشید همسرتون به یه خانم پیام داده همدیگه‌رو یک بار دیدن و خودش بخاطر یه موضوع دیگه اینو لو بده اینکارو کرده و اظهار پشیمونی کنه و گریه کنه و همه چیزایی که داره بزنه به اسمتون مهریه اتون رو هم زیاد کنه چقد طول میکشه کنار بیاید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم با دختره هم حرف زدم به برادرش هم گفتم 

یعنی کار تموم شدست کامل 

الان اصلا نمیتونم کنار بیام 

سر یه بیمارش این لو رفت از دهنش پرید گفت کفاره گناهمه بهت خیانت کردم به فلانی پیام دادم 

پیام ها رو نشونم داد بعد هم زنگ زدم به دختره و برادرش هم گفتم بیاد ابروشون بردم 

دلم آروم نمیگیره

منشی شیفت صبح شوهرم بوده

یهست مرد اینجوری مگه اینهمه جبران خیانتش کنه؟ مگه داریم مردا انقدر پررو ان فقط انکار میکنن حتی ببینی ...

اونقد کنارش بودم که خودش فهمید چه غلطی کرده 

من از همه چیزم براش گذشتم 

حالم خیلی داغونه 

الان دو روز باهاش حرف نزدم همش پیام میده التماس میکنه

ظاهر ساری کن بخشیدی مال و اموال و مهریه تو بگیر بعدش ببین چی پیش میاد دلت باهاش صاف میشه یا نه حداقل ...

نمیتونم ببخشم میاد خونه شروع میکنم گریه کردن

دیشب بیرونش کردم

گفتم فقط به پدر مادرت رحم میکنم که نمیگم ولی برادر بزرگت باید خبر کارات داشته باسه 

میدونه اگه بخوام‌ابرو ریزی کنم همه کار و وجهه اش از دست میده

نمیتونم ببخشم میاد خونه شروع میکنم گریه کردندیشب بیرونش کردمگفتم فقط به پدر مادرت رحم میکنم که نمیگم ...

به اون شکایت مریضه ربط داشت ؟

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

۶سال از اون روزا میگذره تک تک کلماتشون یادمه چقد باید بگذره نمیدونم شاید من حافظه طولانی مدتم خیلی خوبه چون همه چی یادم رفته بجز این

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
نمیتونم ببخشم میاد خونه شروع میکنم گریه کردندیشب بیرونش کردمگفتم فقط به پدر مادرت رحم میکنم که نمیگم ...

بیفایدس این کارا داری خودتو عذاب میدی زمانبره ولی باید کنترل کنی وگرنه بدتر هولش میدی سمتوخیانت بعد تکرار این رفتارات دلشو میزنی تا یه حدی نازتو میکشه

خدایا تو را سپاس یاریم کن