2777
2789

چه شوهر احمقی داشتم گفت چادر سرت کن گفتم بریم با میل خودت با انتخاب خودت مانتو بخریم بازم بهونه آورد گفت نه باید چادر سرت کنی چادر سرم کردمدگفت جلو چادرت بازه درست سرت کن وفلان روسریت عقبه روسریم درست کردم گفت آرایشت پاک کن آرایشم پاک کردم گفت شلوارت رنگ روشنه گفت چرا هندزفری تو گوشته چرا عطر زدی چرا لباس زیرت ابری هست واااااااااااااااااای خونه عمه ام گفت نرو چون بدش میومدگفتم باشه نمیرم نرفتم گفت خونه خالت نرو باز گفت مجازی نصب نکن گوش کردم باز اومد گوشیم رو چک کرد پیام هاشو چک کرد باز موهام خاستم رنگ‌کنم گفت موهاتم رنگ نکن رنگ نکردم کراتین کردم باز گفت چرا کراتین کردی ابروهام رنگ کردم گفت چرا ابروهات رنگ کردی اصلا هر چی حرفش رو گوش کردم بدتر شد بهتر نشد اصلا هر کاری ام کردم بازم ایراد گرفت بازم یک چیزی بود که گیر بده اصلا اینجور آدم ها فقط آدم رو روانی میکنن هر چی گوش دادم بدتر و بدتر شد فقط دیدین شوهر یا نامزدتون اینجوری هست همون اول خودتون رو خلاص کنید که آخرش کارتون مثل من به مغز و اعصاب کشیده میشع و قرصی میشین حواستون رو جمع کنید با اینا ازدواج نکنید من عاشقش بودم گوش دادم حرفاش رو آخرش دیدم نه این مریض روانی هست کلی هم توهین آمیز حرف میزد باهام و می‌گفت اگه این مدلی میخوای باشی برو خونه بابات از من جدا شو آخرش انقد ریختم خودم دچار افسردگی و اضطراب مزمن شدم این رو کپی کنید همه جا منتشر کنید درس عبرت بشع با بددل جماعت زندگی نکنید آخرش دارم جدا میشم خونه بابامم مانتویی رفتم بیرون برداشته پیام داده مثل دستمال کاغذی ازت استفاده میکنن پرتت میکنن بیرون بع دادگاه نشون بدم پیاماش رو به نظرتون مجازات ندارع توهین کردناش ؟

فکر نکنم مگر اینکه معذرت می‌خوام بهت بگه هرزه و فلان بعد تو بری شکایت کنی برای افترا بعد اون هم عدم تمکین می‌زنه و هیچی به هیچی شوهر تو پارانویای حاد داره طلاق بگیر خودت رو راحت هرچه سریع‌تر

اینجور مردا یه زن کاملا مطیع دوست دارن که داخل خونه کار میکنه و اوج تفریحش سریالای سی سال پیش تلویزیونه!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش روانپزشک نرفتید؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿