2777
2789
عنوان

وام بانکی😣😣😣😣😣😭😭😭😭😭😭

147 بازدید | 7 پست

سلام خانوما خوب هستید ببخشید من دنبال ی وامم در حد ۱۰ تومن یا کمتر شما نمیدونین چ بانکی الان بهم میده وام؟؟؟؟من هرچی میرم بانکارو میگن باید پول تو حسابت باشه و کردش داشته باشیو اینا....کسی هست ک بدونه و وام گرفته باشه بی دردسر؟؟؟؟توروخدا اگه میدونید بگین بهم

میگن از رو کارت یارانه وام میدن و همون یارانه رو ب جا قسط برمیدارن نمیدونم دیگ

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام خرید لوازم ضروری

بانک ملی

البته اونم یه مقداری باید به حسابت واریز کنی ولی وقتی وامو دادن میتونی برداشت کنی.

هر چقدر وام بخوای اندازه ۲۵درصد شو باید تو حسابت داشته باشی مثلا برا ۱۰ م باید دو و نیم داشته باشی .

بعدشم باید از یه لوازم خانگی فاکتور خرید ببری برای بانک

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

اگه شوهرت جواز کسب داره یه سر بره کمیته امداد . وام ۴ در صد میدن ‌. 

کمیته امداد از رویه مدرک فنی به زنان بد سرپرست یا بی سرپرست وام میده . ۴ در صد .

من پارسال رفتم بگیرم بهم ندادن چون هیچکدوم از شرایطشو نداشتم .😑😑

مهراقتصادم نمیده؟؟؟قبلا میداد

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.