2777
2789

من نمیخوام برا عوض کردن نظرت این حرفمو بزنم

اون سری دوستم میخواست سکه پارسیان بخره دونه دونه رفتیم از فروشگاهای مختلف پرسیدیم که برای سرمایه گذاری طلا خوبه یا پارسیان

بعضیاشون گفتن که پارسیان چون فاکتور نمیدن بعدا اگه بخواین بفروشین شاید برخی فروشنده ها بگن چون فاکتور نداره نخرن  و اینکه دوتا از فروشنده ها هم که پرسیدیم گفتن بعضیاشون تقلبیه و طلای هجده عیاری نیس شما حین خرید متوجه نمیشین ولی حین فروختن اونا باز میکنن و چک میکنن ببینن که طلای هجده عیار خالص هست یا نه 

اینا رو گفتم گوشه ذهنت داشته باشی 

در نهایت تصمیم با خودت وظیفه دونستم بگم ممکنه اینطورم نباشه ولی از فروشنده های مختلف پرسیدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام برا عوض کردن نظرت این حرفمو بزنماون سری دوستم میخواست سکه پارسیان بخره دونه دونه رفتیم از ...

پولم زیاد نیس اندازه یه سکه پارسیانع، میدونم دستم بمونه خرج میکنم چیکار کنم پس

پولم زیاد نیس اندازه یه سکه پارسیانع، میدونم دستم بمونه خرج میکنم چیکار کنم پس

اگه اندازه دو گرم پول داری به همون اندازه طلا بخر 

پلاک های کوچیک هستن برای خرید مناسبن

قیمت ی گرم سکه پارسیان با ی گرم طلا برابره