payiz_sard مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 231 عنوان قرصای تقویتی مگه میشه همیشه خورد کبددد چرب نمیشه مگه 43 بازدید | 9 پست با عممم حرف میزدم میگفتم بیوتین میخورم خوبه ریزشم ولی قط میکنم باز ریزش میگیرم عمم گفتت مشکلت اینه ک قط میکنی سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨ 1404/01/26 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 21161 فکر کنم هر دارو تقویتی نهایت سه ماه باید خورد باید ی استراحت یکماه داد باز شروع کرد با پزشک مشورت کنید بهتر برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲
payiz_sard مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 231 بیوتینو زینکو هیروتت اینارو میگفت قط نکن سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨
payiz_sard مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 231 میگفت باید همیشه بخوری قط نکنی سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨
payiz_sard مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 231 از اونجایی ک از قرص خوردن بدم میاد ۲ یا ۳ ماه میخوردم نمیخوردم دیگه . ولی تودوره ای ک میخورماز همه لحاض خوبم سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨
payiz_sard مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 231 فکر کنم هر دارو تقویتی نهایت سه ماه باید خورد باید ی استراحت یکماه داد باز شروع کرد با پزشک مشورت کن ... خب همینم یعنی کبدو چرب نمیکنه؟ مگه نمیگن قرص کبدوچربمیکنه سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 21161 خب همینم یعنی کبدو چرب نمیکنه؟ مگه نمیگن قرص کبدوچربمیکنه نمیدونم برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲
payiz_sard مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 231 خودت میگی تقویتی نقش درمان نداره برای درمانم فقط تقویتی میدن چیزی نمیدن زنایی ک چندتا زایمان کردن موهاشون میرریزه وچون پریود میشن همیشه بدنشون کم بود ویتامینارو دارع من مشکلم اینه ک ضرر نداره همیشه بخای بخوری قرصای تقویتی سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨
شوکولات_تلخzm عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 285 برای درمانم فقط تقویتی میدن چیزی نمیدن زنایی ک چندتا زایمان کردن موهاشون میرریزه وچون پریود میشن هم ... فکر نمیکنم چرب کنه چرا چرب کنه آخه.... اون قرص مواد مورد نیاز و چیزایی ک باید تو بدنت باشه رو بهت میرسونه، من خودم کوه کمبود ویتامینم بدون زایمان 🤧