2777
2789
عنوان

الوعده وفا من قول داده بودم

586 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من به خدای خودم قول داده بودم، اگر روزی. رسید که حاجت روا بشم ... بیام و داستان درد هایی که کشیدم رو بگم و بگم که نباید از لطف خدا نا امید شد ...قول داده بودم بتونم کمک کنم به کسایی که امیدشون رو از دست دادن که  امیدوار بشن ....

لطفاً از این تاپیک ساده نگذرید شاید نشونه باشه برای شما که قهر کردید و لغزیدید ...مثل  قبلا من .

صبر کنید از قبل تایپ کردم میذارم 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

سلام عزیزای دلم، سلام خواهرای من ، سلام دوستای قشنگم.الوعده وفا من اومدم... اول کلام بگم که من نه مذهبی بودم...نه اعتقادات محکمی داشتم ...حتی متاسفانه گاهی دچار شک و شرک میشدم ...ای وای برمن😔جانم براتون بگه اومد و زد یه سری اتفاقات افتاد و زندگی من سیاه شد ، میگم سیاه شد یعنی یک شبه از عرش به فرش افتادما...مالم رفت...عشقم رفت...آبروم رفت... حیثیتم به خطر افتاد...خانواده دچار مشکلات شدید اداری شده بودن ...و من هم تا امید تر از هرکسی و گله مند تر از هر کسی مدام یقه خدا رو می‌گرفتم و انتظار معجزه داشتم...یکی نبود بگه دختر حسابی تو واسه خدات چیکار کردی؟کجا کاری کردی خدا بخنده ؟ خوشحال باشه که بنده اش تویی؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفاً اگر هستید بگید ، من بدونم‌کسی هست بخونه یا نه 

آقا گذشت من حتی جسمی هم دیگه توان نداشتم،عرض چند روز از ۷۰ کیلو اومدم روی ۵۷ کیلو ، مو رو سرم نمونده بود ...روحی بماند دیگه ...خدا می‌دونه چه شبایی جلو خودمو می‌گرفتم که بلایی سر خودم نیارم،انگار ته ته دلم یه کور سوی امید بود 

یه روز توی نی نی سایت تاپیک های صلوات و دعا و چله و...دیدم گفتم ای وای ای وای فلانی به هر ریسمانی چنگ زدی ...همه رو صدا زدی ... ولی یکبار در خونه خدا و اهل بیت رو نزدی ...

کم کم شروع کردم دعا خوندن... دعاهایی که در این چند سال عمرم نخونده بودم رو میخوندم و معنیش رو میخوندم و از خودم خجالت می‌کشیدم که وای من ، وای من ، گناهام از جلوی چشمم رد میشد ، ولله که خجالت میکشدم از خدا روم نمیشد سرمو بگیرم بالا رو به آسمون 

نماز استغاثه حضرت زهرا میخوندم سر نماز از خجالت خانم حضرت زهرا اشکم در می اومد 

گذشت و‌گذشت گفتم باشه هرچقدر گناه کار باشم ، هرچقدر بد باشم مگه میشه بالاخره دلش به حال من رحم نیاد؟ مگه میشه بهم لطف و نظر نکنه ؟

از خدا نا امید نشدم و مدام در خونه و اهل بیت رو میزدم و قسمشون میدادم که واسطه بشن خدا حداقل من رو ببخشه و از سر گناهام بگذره و کمک کن من به حاجتم برسم 

هر لحظه و هر روز با هاشون صحبت میکردم ...حتی دل به دل شهدا میدادم... می‌گفتم یا حضرت ابوالفضل شما امیدت نا امید شد توروخدا شفاعت کن نذار امید من نا امید بشه ...خلاصه بگم توبه کرده بودم و منی که گاهی به شرک دچار میشدم نماز شب میخوندم دیگه ...روضه امام حسین میرفتم و از ته دلم گریه میکردم برای اهل بیت وائمه 

کم کم حس میکردم دارم تغییر میکنم ،همه چیز برگشته بود روال سابق ولی خب هنوز حاجت روا نشده بودم ...دلم بی قرار بود ...آروم نمی گرفتم ...همچنان دست از توسل و دعا برنداشتم ...تا گذشت بعد یکسال بالاخره خدا هم بهم نظر کرد ❤️🥲من نمی‌دونم دوست کدوم بزرگی وساطت ،خدا من به من نگاه کرد .فقط یک چیز رو می‌دونم ، به هیچ قیمتی نا امید نشدید، به هیچ قیمتی ایمانتون رو از دست ندید ...من تایم نداشتم مسئله رو براتون باز کنم که بدونید من چه اتفاقات تلخی رو تجربه کردم ...از ته دل دعا میکنم هیچکس دردی که من کشیدم نکشه...دیگه بدونید چه وضعیتی داشتم...

خلاصه کلامم اینه، برید در خونه خدا رو بزنید و قسمش بدید به عزیزاش ، عزیزانش رو واسطه کنید و در بزنید محاله ممکنه براتون در رو باز. نکنه ، خدا طاقت دیدن گریه بنده هاش رو نداره، فقط باید صبر کنید و از در زدن خسته نشید، حتی اگه مستقیم خواسته اتون رو نده جوری براتون تلافی می‌کنه که در عجب بمونید❤️

🙏🏻💚التماس دعا 🙏🏻 💚

ممنون میشم بگید از چه دعا ها و ختم هایی استفاده کردین لطفا بگین

توکل به خدا 

نماز استغاثه حضرت زهرا 

توسل بسیار به ائمه و شهدا

نماز شب

ختم قرآن برای امام زمان و نرجس خاتون 

سوره الحشر 

دعای توسل 

زیارت عاشورا 

صلوات بسیار 

و از روضه و عزاداری برای ائمه غافل نشید

توکل به خدا نماز استغاثه حضرت زهرا توسل بسیار به ائمه و شهدانماز شبختم قرآن برای امام زمان و نرجس خا ...

اسی تو رو خدا منم خیلی دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه 🙏 😔 

اسی تو رو خدا منم خیلی دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه 🙏 😔

الهی آمین ❤️🤲🏻