2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود

بی اعتماد بنفس ها و دنبال توجه هستن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ادم های بی شعور و پرتوقع و حسود. چون بدترین رفتارها رو باهات می کنن و بهت بی احترامی می کنند سخصیتت رو خورد می کنن و ازت توقع دارن ناراحت نشی و اگر عین رفتار خودسونو باهاشون بکنی بهسون بر میخوره و طلبکار هم میشن و اینکه سر حسادتاشون ممکنه تو زندگیت دخالت کنن و تهش زندگیت رو و اعصابت رو به گند میکشن وقتی هم لو برن و همه بفهمن باهاتون چیکا کردن ،میزنن به مظلوم نمایی که نه اینژوری نبوده... من خودم گیر یه همچبن ادمی افتادم... خیلی تحمل کردم و به روی خودم نیاوردم اما از یه جایی به بعد دیگه نخواستم تحمل کنم 

آدم هایی که جلوت خوبن ولی پشت سرت حرف میزنن

آدم هایی که رفتارهای غیرمنتظره دارن یهو یه چیز بی اهمیت بهشون میگی و تو جمع یه رفتار بد نشون میدن 

آدم هایی که مدام تو رو با بقیه مقایست میکنن و چیزایی رو بهت توضیح میدن که خودت میدونی و تو زندگیت دخالت میکنن سوال هایی مثل چرا ازدواج نمیکنی و چرا بچه دار نمیشی و...مدام ازت میپرسن و همیشه در حال ایراد گرفتن از کارهات هستن چه تو شغلت چه ازدواجت و چه بچه داریت 

و بدتر از اون آدم هایی که بازی روانیت میدن عصابتو بهم میزنن و وقتی واکنش نشون میدی کلی لیبل بهت میزنن که بی جنبه و زودرنجی و مشکل از تو بوده نه ما