2777
2789
عنوان

مدل عمل بینی

539 بازدید | 58 پست

بنظرتون طبیعی یا نیمه فانتزی؟

من آدم وسواسیم برا همین نظرم از رو نیمه فانتزی عوض شده چون طبیعی احتمال قشنگ در اومدنش بیشتره

میخوام وقت عمل بگیرم ولی شک دارم برا مدلش

به نظر من نیمه فانتزی طبیعی پشیمون میشی یه وقت میبینی اصلا تغییر نکرد میخوره تو ذوق ت

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من نیمه فانتزی طبیعی پشیمون میشی یه وقت میبینی اصلا تغییر نکرد میخوره تو ذوق ت

نظر خودمم همین بود تا اینکه نمونه کارای طبیعی دکترمو دیدم طبیعیارو خیلی شیک تر درمیاره 

برا همین به شک افتادم

اگه گوشتی و بزرگ هست بینیت بهتره نیمه فانتزی عمل کنی چون بعد یه مدت یکمم افتادگی پیدا میکنه و به اصط ...

نه استخوانیه بینی خودم کوچیکه کلا فقط مشکلش اینه قوز داره شکسته تو بچگی

نیمه فانتزی آخه ممکنه یه روز از مد بیفته ولی طبیعی با یه قوس خیلی ملایم بهتر نیس ؟

این ک گفتی میشه نیمه فانتزی با قوس ملایم

من خودم طبیعی عمل کردم قوس نداشت رفتم دوباره عمل کردم نیمه فانتزی کردم

قبل از عملت خوب فکر کن و مشاوره برو پیش دکترت و مدلی ک مد نظرته بهش بگو تا مثل من نشی دوبار جراحی کنی

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
نیمه فانتزی آخه ممکنه یه روز از مد بیفته ولی طبیعی با یه قوس خیلی ملایم بهتر نیس ؟

کاری به مد نداشته باش ببین به صورتت چی میاد و خودت چی دوست داری به حرف بقیه پیش بری ۱۰۰ درصد پشیمون میشی تو عمل بینیت 

این ک گفتی میشه نیمه فانتزی با قوس ملایممن خودم طبیعی عمل کردم قوس نداشت رفتم دوباره عمل کردم نیمه ف ...

میخوام به دکترم بگم هر مدلی که به بینیم میاد بکنه ولی یکی از دوستام که بینیش خیلی خوب شده پیش همون دکتر ، میگه اگه بگی نیمه فانتزی ممکنه خراب کنه 

هر چند من نمونه کارای نیمه فانتزیشم دیدم قشنگ بودن

ولی خیلی دو دل شدم در کل