2777
2789

دختر خالم معاون یه مهد گفتش که تو مهد یه نگهبان بوده که تو دستشویی به بچه چیز.شو خورونده نه یه بار چند بار و مربیان گاو اونجا اصلا تا اونموقع نفهمیدن بعد بچه یه دختر خوشگل عربستانی بوده مدیر مدرسه تا فهمیده گفته هیچکی حق نداره به مادرش بگه وگرنه بیچاره میشیم خودشون قایمکی برداشتن بچه رو بردن معاینه و روانشناسی سه جلسه سر خود اونوقت تکلیف این نگهبان کثیف چی میشه واقعا راست راست میره میاد بر خودش و معلوم نیست با چتد نفر دیگه اینکارو کنه بچه ها فکرشو بکنید اون همه مربی بوده ولی نفهمیدن به هیچکی اعتماد نکنید و مراقب بچه هاتون خیلی باشید حتی مهد رفت ازش سوال بپرسید نگید اونجا جاش امنه صد نفر مراقبشن 

زمانی وقتی یکی میگفت دوست دارم از همه آدما دورشم نمیفهمیدم چی میگفت ولی چقدر آدما کثیف شدن که به بچه رحم نمیکنن اون فردا بزرگ شه یادش باشه میدونی چه آسیبی و تحمل میکنه ممکنه زودتر به بلوغ برسه و خط قرمزا رو رد کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.